Hegen och lite annat... Helgen och lite av varje...

En kväll satt vi och lekte med snapchat jag och Casper och det slutar oftast med att vi skrattar så att tårarna rinner och såklart även denna gång!
 
-Mamma jag har snapbombat dig, jag hittade ett sjukt bra filter" (typ så sa Casper) och då var vi ju tvungna att testa!
 
Jag kiknade av skratt så tårarna sprutade!
 
Byta ansikte måste man ju också testa!
 
Jag har även stickat klart en tröja som jag började med i somras (kanske har skrivit om det redan!?) ocj då pasade det ju bra att sätta stickorna i nytt arbete! En vän, som jag iofs aldrig träffat men det känns ändå så naturligt, hon frågade mig om jag kunde sticka ett par sockar till henne. Jag sa visst! Googla och se om du hittar någon modell du vill ha, ganska snabbt fick jag en bild på mina första och ända syltascokar jag stickat ;P.
Vi dividerade om garn, jag handlade garn så nu var det bara att börja.
 
Kommit en ganska bra bit, skaftet är nu klart och jag ska börja med hälen...
 
Jag frågade om inte Jonna kunde passa barnen i badet då både jag och Göran hade lite annat att fixa med, kommer in och  hon sitter på en pall i bara trosor för att inte blöta ner kläderna... jag frågade varför hon inte badade med dem...?
 
Hon var inte seg på att hoppa i ;)
 
Massor av syskonkärlek!
 
Finns det hjärterum så finns det även stjärterum <3
 
Vi skulle ju egentligen ha varit i Norge på dop i helgen men Casper var jätteförkyld och flera av barnen var dåliga i magen + att både Lilly och Louie börjat snora så det kändes inte snällt mot Tina att utsätta dem för smittorisk och  för Casper att sitta i en bil 100mil på ett dygn snorig och febrig kändes inte heller rätt, speciellt inte när han skulle ha prov på skolan idag-måndag...
Ledsen att vi inte kunde komma på Stryks fina dop, var ju ingen katastrof då tanken från början var att vi inte skull epå dopet utan åkte ner och hälsade på en helg som vi gjorde typ nyss.
 
Igår söndag var det den dagen då vi firar alla pappor lite extra mycket, jag och Meja svängde ihop en tårta, inte hembakt tårtbotten men det fanns inte riktigt tid...
 
Den räckte precis till oss alla och inte en smula blev kvar ;)
 
Casper förevigade en bild på pappan till mina barn, min älskade man <3
 
Till middag åt vi pizza och jag fick hjälp av Theo med degen oavsett jag ville eller inte ;P
 
Efter middagen så satt Casper och nattade de små under tiden som jag och Göran duschade övriga barn som inte badat tidigare, sen nattade vi resten, städade huset, duschade och sist sjönk jag och Casper ner i soffan och kikade på en serie, säsong 2 av "Tjockare av vatten", såg på svtplay så jag missar alla program hittils
 
Så blev det måndag och jag har idag varit lite kreattiv, jag bakade chokold ship cookies! Tänkte till Lillys kalas på lördag!
 
 
Louie hittade snöret till Görans shorts, tydligen väldigt gott!
 
Göran öbskade att jag bakade nåfot mer än kakorna och  voala!
 
Theo har sagt i några dagar att han vill spela bilspel på pappas dator och idag innan middag fick han sitta och köra lite, han som för övrigt varit uan blöja i 3 dagar nu! Och idag fixade han nr 2 på/i toaletten för första gången!!!
 
Koncentration på hög nivå!
 
I morgon varnas det för blixthalka så vi frå väl seom barnen får åka på skolan eller ej...
Nu SOVA!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus