Louie 10 månader Siri 5 månader + lite kalas i efterskott!

Igår var det ju måndag men det blev ingen vanlig "tråkig" måndag utan Tina tog med sig sina 3 små troll och åkte hit för att fira Lilly lite i efterskott, vi var ju sjuka när hon fyllde år så då blev det inget riktigt firande med fler än bara vi i familjen.
 
De kon strax innan lunch och stannade tills klockan var närmare 16.00, de skulle hinna hem och äta middag innan Märta skulle på barngympan.
Det var en jättemysig dag då barnen mest lakte bra, inte så mycket bråk, vi åt lunch och hann faktiskt prata lite också mellan allt stoj, sen när skolbarnen kom så pockade jag fram lite bullar och kakor.
 
Lilly fick en docka i present av kusinerna, Tina tyckte att så bebis/docktokig som hon är så måste hon ju få en helt egen docka och hon sken upp som en sol närhon kramade om den.
 
 
 
 
 
Inte de bästa bilderna men detta var vad jag hann med att fånga ;P
 
Som sagt så är hon ju bebistokig också och ville såklart hålla i lilla Siri som dagen till ära blev 5 månader <3
 
 
 
Hon börjar bli så stor även fastän hon fortfarande är så liten och späd <3
 
Även denna lilla goskit som inte alls är liten och späd firade sin 10 månaders dag denna dag<3
 
Älskade lille Louie <3
 
Senare på kvällen så fixade jag lite med tvätten och gjorde rent det undre filtret i torktumlaren och det blev stor skillnad direkt! 
När jag äntligen kunde sätta mig ner i soffan så tog jag tag i att göra klart denna snuttefilt som lilla Siri ska få :).
 
Rolig att göra tills man kommer till själva huvudet och öronen men det är bara att bita ihop med det sista för sen är den ju helt klar. Har en till som jag hunnit typ 1/3 på.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus