Louie, lite drygt 9 månader!

Louie växer ju och utvecklas såklart men än så länge så har han varit ganska stillasittande och varit nöjd med det. Han får vara mer och mer och längre stunder på golvet nu när han är större, förut har vi fått passa konstant för att inte Ninni eller Towe ska lyfta upp honom och bolla omkring och på Theo och Lilly så att de inte springer/kör över honom.
Han har lärt sig att sätta sig själv upp ganska nyligen och härom dagen blev det även lite akrobatik!
Han har börjat ställa sig upp i krypställning korta stunder och det är ju som det ska, han är ju en ganska stadig typ. Men som sagt härom dagen något mer avancerat och idag fick jag det på bild.
 
Det såg nästan ut som att han skulle släppa med händerna och försöka ställa sig upp!
Meja var ju tidig och gick när hon var 9,5 månad och det är ju så otroligt olika på barn men när det gäller Louie så har allt gått så fort nu på slutet.
 
Jag sätter ju honom på pottan vid varje blöjbyte och oftast kommer det i alla fall kiss, han har fattat vad han ska göra när han sitter där och det är så håftigt!
I alla fall på pottan så hoppar han upp och ner och ställer sig nästan upp också men vågar inte riktigt som tur är.
Den närmsta tiden kommer att bli extra spännande på Louiefronten!
 
Måste smyga in en bild på blöjsamlingen också (igen...), här fattas 3 st blöjor och några inlägg bara, lagom samling även om jag "villhöver" mer ;P
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus