Massor av snö!!!

De senaste dagarna har det snöat massor i hela landet, lite mindre här än i södra delen av landet, i alla fall tills igår och idag! 
I natt kom det säkert 15 cm snö, iofs är det inget i jämförelse med 40 cm i södra delen, där blir det ju kaos så fort det vita pudret faller från himlen.
 
Idag var vi ute några timmar på eftermiddagen, lagom temperatur på ca -5 grader då, nu är det däremot ner mot -15 grader... de har spått att det ska vara -20 i morgon...
 
 
 
 
 
 
Det var smidigt att jag fått på de föesta kläderna och skickat ut dem precis när barnen kom hem från skolan, bara för dem att lämna ryggsäckarna inne och sen gå ut igen!
Jonna och meja är inte så glada över att behöva vara ute men en stund skadar inte.
 
Det funkar inte för Casper att ha rummet ovanför garaget, för lite isolerat underifrån så det blri svinkallt... så nu gör vi om och gör rätt...
Alla lågor och påsar och allt annat åkte upp och Casper grejer åkte ner...
 
Efter en bra stund ute var barnen ganska nöjda så Jonna och Meja tog med sig alla in, de fick krypa upp i soffan och sitta med sina plattor en stund, lugnast så och så bra för dem att få ladda batterierna lite då vi visste att kcällen skulle bli sen, blir ofta det när vi är bortbjudna på middag av svärmor, men det är det absolut värt!
 
I alla fall så passade Jonna och Meja barnen inne och jag, Göran och Casper kunde fortsätta var ute och fortsätta bära och flytta en massa grejer!
17.30 gick vi in och gjorde oss alla klara för att promenara till Thunellvägen för middag, när vi ätit avlägsnade sig Göran och Casper för att gå hem och fortsätta och nu är de stora bitarna på plats, bara lite småpill och värme kvar.
 
Alla barnen sover, nattningen gick snabbt då alla var riktigt trötta. Jag själv ska försöka komma isäng före kl 02.00 inatt!!!
Nu ska jag bara fundera på vad jag ska sysselsätta mig med någon timma ;P
 
Kartonger upp och sen sängen ner!!!
Någon mer bild har jag inte, kanske Casper har!?...
Nope... får bli i morgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus