Alltså vilket väder!!!

I söndags var vi ute så gott som hela långa dagen, det var ca +18 grader och solen sken konstant, Theo och Ninni sprang i bara underkläder och frös inte det minsta.

Jag klippte gräset och Casper och Göran skruvade med Epan i garaget, gjorde det sista så nu är den klar förutom luftfilter och lite extragrejer som Casper beställt.

Barnen krattade lite, det gick snabbt att få ihop några högar men det är ingen idé att ta reda på det ännu då det fortfarande är ganska mycket löv kvar på träden.

På kvällskvisten blev vi bjudna till svärmor på kvällsfika, flötgröt, det var jättegott men det var inte alla barnen som gillade det. Jag lät Louie smaka och jag kan ju säga att han inte behövde någon extra gröt hemma innan han skulle sova sen. Han vill ju fortfarande inte ha välling 😬

Igår måndag tvättade jag för fullt, eller så mycket som man hinner när varje maskin tar typ 3 timmar, men hellre det och jag vet att det blir ordentligt rent än att köra på snabbprogram.
I alla fall så var vädret så fint även denna dag att jag kunde hänga den ute på tork.
Mellan de två första maskinerna så hann vi till Åsarna och hämta paket, ett stopp i Brånan med grejer till Tina innan vi åkte vidare till Svenstavik och till Mikaela och Mellie för lite lek och lunch. Strax innan 13.00 åkte vi hem igen för att möta upp skolbarnen.
Resten av dagen eftermiddagen tillbringades ute förutom då jag var tvungen att gå in för att laga mat, korvgryta.
Sen kom grannen med en hel hink med små fina äpplen och frågade om vi ville ha!!! Ja tack gärna! Barnen har ätit flera men jag måste bara komma på vad jag ska göra med resten 😊.
Tack så jätte mycket!!!

Idag tisdag tog jag Lilly och Louie på en promenad efter dagislämning, hem och röja i köket efter frukosten och gårdagens kvällsfika, blev att jag dammade av alla golven och städade av handfatet och toaletten också innan det var dags för lunch.
Efter lunchen hade jag möte och när jag var klar hade alla barnen kommit hem och eftersom vädret idag inte alls var som de två tidigare dagarna så fick de slappa med sina plattor efter läxorna var gjorda. Efter en ganska intensiv helg och start på veckan så var det nog skönt för alla.
Louie tog en långsovare på 4 timmar och vaknade vid 17.00 tiden.

Idag åt vi blodpudding och mycket välstekta bacon till middag.
Med posten kom en provpåse gröt från nestle med mango och banan, jag testade att blanda lite av den till Louie och det slutade med att han åt EN HEL PORTION!!! Jag som trodde att han bara gillade Semper än så länge 😜.

Jag nattade Theo och Lilly först idag, de andra ville se "halv åtta hos mig" och sen Idol, det är ju kvalfinalerna men alla ser ut att kunna somna när som helst.
I morgon ska de i säng tidigare, de behöver det.

Göran jobbar hela veckan och idag delad tur vilket betyder att han börjar tidigt och slutet sent med några timmar ledigt mitt på dagen.

Nu lite bilder från igår ❤️ förutom sista bilden som är från idag när Louie sov både gott och länge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus