Äter mer och mer!!!

Idag klev vi upp tidigt, åkte till stan för ombesikting på forden innan de skulle bli körförbud till veckan.
Göran körde den ju på ombesiktning i torsdags när de handlade men lyset var inte helt bra och igår när han undersökte saken så hade lampan hamnat lite på sniskan så idag var det inga problem.

Det var bara jag, Göran och Louie som åkte, vi åt frukosts på det gula M:et under tiden vi väntade på att butikerna skulle öppna. Hann fördriva lite tid på Coop också + att vi var in på Leksaksaffären och köpte present till Lilly, hon fyller ju inte förrän om 2 månader men ibland kan det vara bra att vara ute i god tid.
Hilma är ju nästa att fylla år men vad hon önskar sig och vi ska hitta på åt henne blir vi inte kloka på..,

När vi gjort det vi skulle så åkte vi hem igen och var hemma i lunchtid, barnen hade ätit frukost vid 09.30 tiden så vi skippade lunchen och de fick ha sitt lördagsmys istället.

På eftermiddagen tog älsklingen och Casper med sig Theo ut i garaget och fixade lite med Epan, jag var inne med testen och började med middagen.

Louie har ju, kors i taket, börjat äta mer nu!!! Potatis och morot går hem och det får han minst 1 gång/dag nu (typ senaste veckan) och så igår testade jag ge honom gröt, som han också har ratat och han åt!!!
Idag gav jag honom gröt igen, vid 17.30 tiden och han pt lite drygt en halv portion, alltså allt som jag gjorde till honom 😄.

Jag testade majs och risvälling till honom i förrgår men det gick inte det heller. Idag testade jag att ge honom en slurk av Lillys välling men det sportade han bara ut... kanske inte blir någon vällingdrickare det här!? Ska testa gyllenmust någon dag.
Han har ju varit lite dålig på att dricka ur flaska över huvud taget men igår och idag har han druckit ganska mycket vatten ur flaskan och sugit bra och tagit riktiga klunkar 👏🏻.

Klockan är inte ens 20.00 och snart sover alla de små, Louie var trött tidigt idag och faktiskt i lite mer normal tid, han sov sista omgången lite tidigare än vanligt och jag känner att vi nog är på väg mot ännu bättre rutiner.

Igår blev det förresten inte så mycket varken sticka eller virka, vi såg på film istället.
Undrar vad det blir ikväll då? Det visar sig.

Finular och grubblar lite över hur vi ska kunna försöka får barnvakt till alla utom Casper, Lilly och Louie en helg också, Benny och Hanne vill så gärna att vi ska komma över till Norge och hälsa på en helg och det vore ju kättemysigt om vi kunde få till det. Jag tänker att om man åker torsdag eftermiddag, har hela fredag och lördag där nere och sen hem i rimlig tid på söndagen så man slipper stressa, det vore ett bra upplägg 😊
Vi får se hur saker och ting blir, ingen lätt match att tajma och fixa barnvakt till 7 barn ju 😉.

Bild från tidigare, fotade inget idag tydligen 😜

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus