BVC med tungviktaren Louie ❤️

Idag kunde ha varit en stressig morgon men med lite prioriterings-tänk så löste allt sig bra och vi blev klara med allt och kom iväg till dagis i tid, faktiskt så var vi lite tidiga till och med.
Lämnade dagisbarnen och sen åkte jag, Lilly och Louie mot Brånan för att hälsa på Tina inna jag skulle med Louie på BVC, väga, mäts och vaccin stod på schemat.

Tina hade bakat en kardemummakaka som vi fikade tillsammans med en kopp te.
Lilly fick stanna med Siri och Tina när jag och Louie åkte iväg och när vi kom tillbaka så åt vi lunch och sen var det dags att åka hem.

På BVC gick det jättebra. Han hade ökat drygt 1 kg på 7 veckor!!! Måste ha att göra med att han börjat äta lite mat... eller ?
Allt såg i alla fall fint ut, en pigg och frisk kille.

När vi kom hem hade skolbarnen nyss kommit och jag satt i bilen och slösurfade en lite stund innan det var dags att hämta dagisbarnen, Lilly och Louie sov fortfarande så jag höll dem sällskap i bilen.

Eftermiddagen gick fort och smidig, att få barnen klara för sängen och natta dem gick också rätt ok.
Göran och Casper for till Åsarna för att hämta ut paket och när baren somnat dukade de fram godis, de hade åkt till Dollar också för lite mumsigt till kvällen, blir sällan sånt på helgen så det gör ju ingen.

Gårdagen var bra, en promenad på förmiddagen, sen lunch och natta de små för att sen slappa någon timma i soffan med virkning.
Eftermiddagen blev kanske inte den bästa då alla var på dåligt humör, sura och griniga och Theo vet jag inte alls vad det var med, missnöjd och lättstött hela tiden!

Just nu har både Göran och Casper somnat i soffan, hade som plan att alla skulle somna i bra tid ikväll och den planen gick nog i lås, bara jag kvar och klockan är var strax efter 22.00.

Natti natt ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus