Snart friska, underkläder och så njuter vi av vädret.

I måndags var ju alla utom Casper hemma från skolan pga sjukan i helgen, det blev alltså ännu en lugn dag vilket var skönt.
Vi kollade upp alla barnens stövlar, vilka som ska vara klara och vem som ska ha vilka och det resulterade i alla vi fick beställa 2 nya par, inte så illa.

Jag passade även på att beställa nya underkläder och strumpor till alla som var hemma, det blir ganska dyrt men är välbehövligt, det är ju förbruktingsvaror.

Att duscha alla barnen efter middagen och göra dem klara för sängen gick förvånansvärt smidigt också.

När alla små somnat och de andra lagt sig och jag kunde sjunka ner i soffan så satte jag mig med Casper och beställde till honom också, bra om han kan vara med och välja lite själv så man inte köper "fel".
Det blev två tröjor och ett par byxor också med på beställningen och innan vi var klara så hade han beställt byxor och bälte på en annan sida och även en klocka på en tredje men det var för hans egna pengar som han tjänst när han sommarjobbat.

Göran var trött och somnade ifrån på soffan, helt förståeligt ❤️.

Vi gick och borstade tänderna, under tiden kom vi på idén att försöka vissla, jag kan vissla utåt men måste vränga läpparna så mycket så det ser helt stört ut. Casper han kan bara vissla inåt.., vi hade i alla fall skitskoj och skrattade så tårarna rann.
Casper kom även på att han skulle duscha innan han lade sig. Jag kunde inte låta bli att dra undan draperiet och skrämma honom och jag filmade samtidigt men jag tappade fokus när han blev räddning skrek till så jag råkade stänga av. Det blev i alla fall en rolig filmsnutt som vi skrattade åt.

Igår var alla barnen på skolan igen, men Mejas lärare ringde vid 10.30 och sa att hon var trött och hängig så jag hämtade hem henne.
Det blev lugna timmar för henne då hon och Lilly kikade på film, Lilly somnade med huvudet brevid hennes ben och när hon senare vaknade så lekte de så gulligt tillsammans inne på rummet.

Eftermiddagen ägnades åt matlagning och packning till Jonna som idag promenerade iväg till helagsfjällen med klassen.

Vi skulle se film igår kväll men det blev för sent så vi kikade på någon kriminalserie på tv och sen skulle vi lägga oss, jag skulle bara byta kanal och så fastnade jag ännu längre framför någon film...

Idag gick som sagt Jonna iväg till Helags med klassen, jag hann vinka av henne och krama om henne ordentligt innan de åkte då jag lämnade barnen på dagis i samma veva som deras buss kom.
Hon ringde nu vid middagen och talade om att de var framme och hon var trött men att de hade haft en bra dag.

Det hände en ganska allvarlig incident med Casper på skolan efter lunch så vi beslutade hastigt oss för att åka och hämta honom, på så vis kunde vi få träffa en av lärarna och få lite mer information om utredningen om det hela.
Kort sagt gick ca 7 elever på Casper ensam och han fick ett kraftigt slag i magen så han tappade all lift och hade svårt att få tillbaka den. Troligtvis kommer händelsen att polisanmälas av oss och kanske även av skolan.

När vi var hemma igen efter att ha hämtat barnen på dagis så stannade vi ute i det fina vädret, de skulle egentligen få smörgåsar till Mellis men det blev glass i stället och smörgåsarna fick bli middag då vi passade på att vara ute så länge som möjligt.

Nu har vi fikat, gjort barnen klara för sängarna och de små sover, Hilma och Melvin har nyss lagt sig och snart ska Meja också i säng.

Det får räcka för denna gång, lite bilder kommer här nedan.


Kommentarer
Postat av: Angelica

Men fy stackars Casper.. Blir så arg och ledsen! :( Kramar

Svar: Ja jag tyckte synd om honom men är glad att han inte gjorde motstånd för då hade det mest troligt blivit mer stryk 😔
Kim Meyer

2016-09-14 @ 19:38:32
Postat av: Camilla från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma

Men jösses ,så många mot en.
Ha hänt liknande här med fast dom sparkade ena dottern i magen.
Hon tappade all luft o var jätteledsen.
Visade sig att hon försvarade sin syster o fick ta sparken själv.
Det vart möten mm med rektor o föräldrar .
Kram
www.tiobarnsmamman.se

Svar: Ja fy, sparkar är ju ännu värre! Vad blev resultatet efter alla möten osv?
Kim Meyer

2016-09-14 @ 21:20:01
URL: http://www.womsa.se/tiobarnsmamman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus