Torsdag-fredag...

Igår efter att jag lämnat barnen på dagis så åkte jag Lilly och Louie upp till Klövsjö och hälsade på Theresa och Love, vi blev bjudna på Theresas sena frukost ganska direkt när vi kom och det blev ju en jättebra lunch för mig och Lilly :).
Vi pratade och hade trevligt, hjälpte henne att lösa ett litet virkproblem, kikade igenom lite kläder som hon skulle sälja och fick med mig lite av varje hem. Sist men inte minst tog jag med mig en jättefin pigtittare och ett syskrin som kah köpe, hade även köpt hjortron men de glömde vi kvar i frysen så jag får ta dem en annan gång.
Tack så mycket för allt!
 
De håller ju på att bygga om vägen över Böle så jag klurade på om jag skulle åka över Åsarna hem, fick ett sms om att Caspers paket med kläder kommit till Åsarna så då behövde jag inte fundera så länge utan det var ganska givet att åka och hämta paketet när jag ändå var ute och åkte.
 
Göran plockade upp Casper efter mötet på skolan och åkte till stan för att köpa olja och annat till epan, göra ombesikting på forden och sista men inte minst storhandla.
När skolbarnen kom hem så lämnade de bara av väskorna och sen kilade de iväg till kompisar en stund, Susanne var snäll och hämtade barnen på dagis, Theo hade frågat om hon kunde göra det någon dag och just denna dag passade det bra.
 
Det blev en lugn eftermiddag och jag tog allt som det kom bara, jag tänkte först vänta med middagen så att Göran och Casper han hem och äta med oss men tiden tickade iväg och till sist kokade jag tortellini som är roktig latmat men barnen älskar det och blir mätta och nöjda.
 
Killarna kom hem och all mat bars in och sen packades det upp och lades på sin plats, även här fick saker och ting bara ta sin tid men allt flöt på riktigt bra och utan någon stress. Gjorde klara barnen för sängen och nattningen gick riktigt smidig, kl 18.45 lade de sig i sina sängar och strax efter 19.00 sov de.
 
Idag fredag, Hilma och Melvin gick iväg till skolan, Casper var hemma så det var friidrottsdag och han ändå inte skulle vara med pga att han fortfarande har ont efter slaget.
 
Meja fick jag hämta på skolan strax efter 08.30, hon hade snubblat till när hon hoppat av den stora gungan och då ramlat och slagit huvudet i asfalten... det var ingen större fara men förstår om hon ville hem och vila, det gör ju så ont!
 
Vi har faktiskt inte gjort så fasligt mycket idag, var till Svenstavik en sväng, handlade lite behövligt på Dollar, sen Apoteket (kronans doghandel) och sist på Ica och sen åkte vi hem igen.
 
Började med middagen tidigt så vi åt vid 15.00 när Melvin kom hem från skolan.
Efter att vi ätit så gick Göran och Casper ut i garaget och började med oljebyten på epan, Theo, Ninni och Towe gick också ut och lekte en bra stund men det märks att hösten är här på riktigt nu för de dagar som solen inte skiner genom alla moln så blir det rätt kallt i luften.
 
Jonna kom hem strax efter 16.00, en mamma som följt med dem på fjällturen skjutasde henne hem, jag hade messat henne precis innan de kom och frågat när man skulle hämta barnen på skolan ;)
Hon var glad, trött och nöjd och tyckte det var skönt att komma hem även om hon hade haft jätteroligt! Hon trode det skulle vara tråkigt + att hon skrämt upp sig själv för stup och glaciärer.
De nådde Helags topp och det var riktigt fint väder så de var en extra stor fröjd att stå där uppe! Ett och annat moln hade de gått igenom där uppe också.
Skönt att ha alls samlade igen <3
 
Alla de 5 minsta sover så jag ska kolla till de andra som inte lagt sig än men är på övervåningen, sen ska jag nog fundera över om jag ska sticka klart tröjan jag håller på med, göra klart stjärnfilten eller fortsätta på den nya stjärnfilten som jag börjat med... ;P
 
Så här placerade jag pigtittaren och det vita lilla suskrinet, tycker det blev fint :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Fint du gjort! :) älskar möbler i vitt 😍

Svar: Tack! Ja vitt är fint men jag gillar även svart eller ljust ljust grått 😊
Kim Meyer

2016-09-17 @ 09:41:08
URL: http://nouw.com/bolmgren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus