Avslutade påsklovet med Storsjöbadet

Ja då har det gått några veckor sen sist, ganska precis 3. 

Jag har hunnit jobba 8 dagar, 9 totalt och det känns jättebra, roligt att vara tillbaka och fina arbetskamrater. 
Jag har börjat komma in i allt vad färg innebär igen och även testat lite nya tekniker, det har ju hänt lite sen sist. 

Barnen har nyss haft en veckas påsklov och vi avslutade idag med att besöka storsjöbadet. 
Jag tyckte det blev lite packning och när vi väl var inne kom jag på att jag glömt armpuffarna!!!
Vi testade med såna klassiska simdynor men vi märkte direkt att det inte alls funkade på de minsta! Ninni hoppade i i full fart och tappade dynan, kom inte upp, jag hade hoppat i vattnet och var på väg att lämna en simdyna till Theo då Göran som var framför mig såg henne så jag fick snabbt simma tillbaka och allt gick bra men det var skrämmande! Melvin var nära men simmade inte så snabbt och fick inte något bra tag så han kunde ta upp henne. Det låter som att det handlade om några minuter men jag var bara några meter ifrån men i vilket fall så gick jag raka vägen och köpte 3 par armpuffar och sen kunde vi bada igen! Drygt 450kr men det är en droppe i havet om man jämför med vad som kunnat hända. 

När vi badat klart och alla var duschade och påklädda, hann precis tills att de skulle stänga, så åkte vi till Sibylla för att äta mat. 
Casper och Tony var med och även deras ❤️:e vänner så vi var 14 st som åt (Louie var med farmor idag) och summan blev 1027kr, inte så farligt för så många men inget man har råd att unna sig ofta. 

Nu är vi åter hemma och barnen ligger i sina sängar, så gott som alla sover och vi vuxna och Casper ska väl försöka att se en film nu nät jag är ledig i morgon och inte är dödstrött som nät jag har jobbat 😂. 

Det vara allt för denna gång 😘


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus