Alla <3-ans dag! Stackars lilla Lilly...

Idag är det Alla hjärtans dag och jag önskar jag hade ansträngt mig mer för att fira den med familjen, att liksom göra den lite mer speciell med enkla medel men Lilly har feber sen i fredags och även fått virus i hela munnen... Tandköttet är rött och svullet och hon har även två blåsor på överläppen och i munnen, speciellt vid övre framtändernas baksida.
Hon visade första riktiga tecknet på att hon hade ont i förrgår, i går kunde hon äta lite men ratade vällingen, idag har hon druckit mjölk och vatten, båda har hon bett om själv, välling vill hon inte ha. Lite glass fick hon också i sig och nappen vill hon ha hela tiden, den hälper salivproduktionen vilket i sin tur lindrar. Tvättar av den några ggr/dag då det snabbt blir beläggingar.
Jag hoppas verkligen att det vänder snart och sen vill jag att vi ska få vara frikska!!! Vi har varit mer sjuka än friska sen året började...
 
Hon fick som sagt feber i fredags men på lördagen var hon ganska mycket piggare så vi var ute nästan hela dagen i det fina vädret, vi var nere vid sjön och grillade och åkte lite skoter. Härligt att äntligen komma ut ordentligt!
 
Det var länge sen jag skrev igen som vanligt, tänker att jag ska göra korta inlägg varje dag men så blir det inte, allra helst inte nu när vi varit sjuka från och till, för vi blev ju sjuka med feber som gick runt hos nästan alla för ca 1,5-2 veckor sen igen...
 
I fredags var Meja, Melvin och Hilma på kalas hos en klasskompis och sen följde Meja med en kompis hem och kom inte hem förrän idag, tror det var ganska skänt för henne att få komma hem även om hon haft det superbra hos kompisen men det har blivit ganska sena kvällar så hon såg lite sliten ut.
 
Igår eftermiddag/kväll var vi in till stan och köpte en ny bil... 10 januari krockade Göran och Jonna med ett rådjur och efter många veckors väntan så medelade försökringsbolaget att de inte kommer att laga bilen då det kostar mer än vad bilen är värd, så vi fick ut pengar och måste då köpa en annan bil.
Vi har suttit i veckor och kikat på blocket, mest intensivt sista veckan och det fanns jättemånga alternativ söder över men att åka 80-100 mil för en bil kändes inte så lockande...
Det blev en Ford Focus flexifuel där våra däck vi hade till andra bilen passar på, det är låg skatt och den är billig att köra. Ingen tipp topp bil men den var ändå i väldigt fint skick tycker jag.
Svårt också när man har en begränsad summa att lägga.
 
Det finns egentligen massor att skriva om men det orkar jag inte, men vi har i det stora hela mest varit krassliga och hemma från skola och dagis i omgångar men nu hoppas jag att det vänder!!!
 
Har ännu en sak att berätta men det tar jag i ett separat inlägg.
 
Men tills dess så hoppas jag att ni haft en fin dag och gärna lite extra romantisk och kärleksfull <3
 
Bjuder på en bild sen idag, den lilla stund på hela dagen som Lilly varit riktigt glad var när hon badade med pappan och Louie på förmiddagen <3
 
Så vecker och så mycket kärlek <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus