Kalas i Brånan!

Igår åkte vi till Brånan för att fira att Märta fyllt 5 år!

Jag hade med mig alla utom de 4 äldsta som var på skolan, de brukar ändå oftast inte vilja följa med till Tina då det blir lite långtråkigt och vi förstår dem och låter det få vara så, att de får välja själva om det går. 

Barnen lekte bra mest hela tiden trots att yrvädret Theo var med, han och Astrid leker bättre och bättre. 



Det bjöds på massor av fika och sen åt vi även middag där. 

Dessvärre så började Louie bli lite kinkig och kändes varm, en temp på 38,6 och en blåsa på underläppen och vi vet vad som komma skall, nu är det Louise tur...
Lilly däremot verkar det ha vänta på, hon var fortfarande väldigt försiktig när hon stoppade bullbitar i munnen men hon åt 3 (!!!) stycken!
Glass fick hon också i sig. 

Idag är det lördag, Louie vaknade vid 02.00 och fick komma till mig i sängen, Lilly låg redan där 😊. Trots att de båda sov med mig så vaknade de bara 1-2 ggr och Louie gjorde morgon vid 07.20 tiden. 
Lilly har inte velat ha sin välling sen hon blev sjuk så jag ställer den i kylen ifall hon ändrar sig, men i morse värmde jag den till Louie då han fått fler blåsor på tandköttet. 

Vi mös i soffan tills klockan var 10.00, då kom Casper in, jag sa vi behövde mjölk och han åkte självmant iväg med Epan och köpte och när han kom hem dukade han och gjorde i ordning frukost. 
Vi hade inte mycket pålägg hemma men jag kokade ägg redan i går kväll då det och leverpastej fanns i alla fall, tur det snart är dags att handla. 

Efter frukost fixade jag tvätt, Göran kom och hjälpte mig och efter det tog vi det bara lugnt och funderade på om vi skulle åka en sväng på Dollar eller ej???
Det blev att vi åkte, klockan var ca 14.30 då vi åkte och vi tog med oss Louie, Theo och Casper, Hilma, Melvin, Ninni och Lilly var hemma med Jonna. Meja var i Sundsvall med farmor, Patrik och Tony och Towe hon stannade hos moster Tina igår. 

När vi ändå var i Svensta så köpte vi hamburgerbröd och tillbehör, blev till mumsig middag när vi kom hem. 

Ninni, Theo och Lilly fick sitt godis efter middagen, har funkat bra några helger nu men jag tror att de ska få det efter frukost framöver igen. Sitter och nattar nu och det märks att de fått i sig socker, lika när vi skulle göra dem klara för sängen och inte blir det bättre av att Theo sov i bilen...

Ikväll är det Melodifestivalen, del 3 av semifinal eller om man kallar det uttagning? 🤔
Det har redan börjat så jag hoppas de somnar snart så jag hinner se lite i alla fall, annars får jag se en film senare, roligast är ju ändå Mello-finalen 😊. 


Märtas paket, hon fick ännu fler som barnen pysslat ihop och lite begagnade munspel, halsband, armband osv
Spännande att öppna alla paket!
Barnen fikar först, förhoppningsvis får jag och Tina fick i någorlunda lugn och ro fast chokladsåsen råkade bli bränd tills det var vår tur... kunde som tur var rädda det mesta med en skvätt grädde 👍🏻
Massor av fika och allt fick mer än väl godkänt!
Louie har börjat klättra och det tycker jag han kunde ha väntat med ett tag till. Här ville han bara komma närmare lilla Siri ❤
Fångade Lilly och Astrid på samma bild och båda tittar i kameran, det var inte det lättaste men tar man bilden i precis rätt ögonblick så kan man ha tur 😊
Middagen skulle absolut i tas i det nystädade lekrummet. Städningen gick förvånansvärt bra!

Allt avslutades med fiskedamm innan vi åkte hem. Nu hoppas jag att det inte tar flera månader tills vi möts igen så sjukdomar och annat kan ju hålla sig ur vägen tycker jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus