Skolan och vardagen rullar på och Theo äter bananer!!!

Nu har skolan börjat ordentligt igen och vi är friska, inte Louie helt då hon fortfarande hostar och snorar men han är pigg ändå och torr! Men det hör väl årstiden till och han har inga stora utslag längre i alla fall.
 
Idag blev jag överbjuden till Nellie på Thunells, vi åt en jättegod cecarsallad till lunch och sen fruktsallad till efterrätt, Kajsa, Maja och Sandra var också där och jag måste säga att jag hade jättetrevligt! Tack för att ni blöjd in min tjejer <3
 
Vardagen rullar på och i helgen som var hade vi besök av familjen Nilsson som kom på lördag och stannade till söndag, vi åt pasta carbonara på llördagen och sen hamburgare på söndagen med hembakta bröd.
 
Julklappsutdelning i efterskott :)
 
 
Theo stjäl bananer om morgnarna, han är säkert hungrig  då han slutat med vällingen, men han har blivit lite extrem, just på morgnarna men det går väl förhoppningsvis över!?... Han är så go jämt annars så man glömmer ganska snabbt.
 
 
Just ja han var ju upp och lånade lite av Hilmas läppstift också...
 
 
Det har kommit en hel del snö också, för ganska precis en vecka sen snöade det ganska rejält under natten så det blev höga fina kanter sen när Göran skottade ;P
 
 
När fam Nilsson var här så behövde de minsta barnen bada efter marängswissen som var efterrätt och Theo och Liam var väldigt snabba på att också vilja bada tillsammans med Louie, Leia och Lilly.
 
 
Igår innan dagis blev det ännu mer bad då vi inte hann bada dagisbarnen på måndag kväll, Lilly sov lite längre än de andra och kom upp precis när de andra tre skulle bada. Hon sa först att hon var hungrig men det var inte lika viktigt att äta just då som att bada ;P
 
 
I morgon är det kyrkis som vanligt och vi ska nog iväg som det ser ut, nu ska jag se ifall jag får till lite bilder också.
 
Kort inlägg men bättre än inget :)
 
Jo och så måste jag ju såklart säga STORT GRATTIS FREDDIE (barnens kusin) som i måndags fyllde 5 år!!! Stora killen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus