Regn och rusk, snart jobb igen...

I natt har det regnat, och fram på morgonkvisten så öste det ner rejält och sen har det regnat till och från hela dagen... tur vi plockade fram poolen och fyllde den igår 😂. 


Jag ringde HC idag och bad om en tid för att kolla till ovanför Louises öga som han dök på i måndags kväll, ögonlocket på vänster öga är lite svullet men inget rött eller irriterat, knappt något blåmärke än heller. 
Sköterskan sa att allt såg fint ut och suturtejpen satt så bra att den fick sitta kvar, tvättade bara rent lite omkring som hade runnit efter vi tejpat. 
Han har ju inte varit påverkad alls av att han slog sig och det är ju ett gott tecken men nu är det ju registrerat i alla fall. 

Jag hade med mig Meja också när vi åkte, hon fick sitta i bilen med Louie under tiden som jag sprang in på Ica och handlade lite fil och tomater, kom även ut med två vattenmeloner och lite bröd, det var på extrapris, speciellt neonen som bara kostade 5kr/kg!!! Köpte två i måndags också 😉 och en åt vi till mellis ute igår. 

I morgon har det gått 4 dagar sen jag jobbade och det är dags för 3 dagar på salongen tillsammans med kunder och arbetskamrater igen, tur jag trivs 😊. 

Tänkte duscha nu efter middagen och när barnen skulle nattas och älsklingen kom med förslaget att jag skulle lägga mig i ett bad och koppla av lite istället ❤️, det var riktigt skönt!

Beställde lite nya kläder förra veckan också, båda paketen kom tidigare i veckan men det var inte förrän idag som jag kom mig för att packa upp och testa dem. 
Både positivt och negativt var det ju att inget behövs skickas tillbaka, en modell av byxor hade jag beställt två olika storlekar på, tights från Boob och de var så sköna att jag tyckte mig behöva i båda storlekarna, ett par att ha nu när magen (och kroppen växer 🙈) och ett par att kunna ha sen, mammakläder kan man ju med fördel ha efter graviditeten också 😀. 

Göran fick ett spännande samtal igår, hoppas att planen går i lås! Jag tycker det är lite jobbigt när man inte var så mycket om framtiden...

Till middag åt vi hamburgare, med hemmagjorda bröd som jag bakade ut innan vi åkte till Svenstavik, jag hann inte vänta på att de skulle jäsa klart så Göran fick grädda dem och det gick ju galant. 

Alla barnen åt jätte bra, Louie åt en hel hamburgare och Theo och Lilly åt 1,5 var 😮. Flera av de större barnen åt 2 var och jag brukar bli ganska nöjd på en men det var så gott att jag var tvungen att äta 2!

Jag har nyss packat blöjor och väntar nu på att Lilly ska somna här i vår säng. Hon som en sväng på dagen och det blev ganska sent så hon har lite problem att komma till ro men snart så tror jag att hon sover, i alla fall hopas jag. 

De 4 större barnen sitter fortfarande vakna i soffan, de ska också strax sova. 

Casper har det bra i Boden men längtar hem lite,  mest på kvällen nät lugnet lagt sig men det är ju lätt till, så blir det även för mig om jag skulle vara borta om även bara en natt ❤️. 

Jo just ja, Hilma ville bli sminkad i eftermiddags, i väntan på middagen men varken Meja eller Jonna hade lust så då fick mamman försöka få till något 😊. Det är väldigt roligt med smink men jag använder det väldigt sällan själv. 
Hilmas ögonfransar är magiska, både täta och långa! Hade bara tänkt måla de övre men det gick inte utan att de undre också blev målade. 

Gårdagens lunch/mellis
Lite försiktigt ifyllda ögonbryn, lite ögonskugga av 3 olika nyanser, eyeliner, mascara, rouge och lite läppstift. Jag älskar svart/vitt eller gråton så så fick det bli på denna 😊
Tejp i pannan och snart hugga in på den enorma hamburgaren men först måste man ju äta upp den inlagda gurkan och tomatskivan 😉

Kommentarer
Postat av: Maria

Så roligt att du bloggar igen:) duktig du är o orka o fixa allt o samtidigt jobba:)

Svar: Tack! Va roligt att ni forfarande vill läs 😍
Kim Meyer

2017-07-13 @ 08:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus