Veckorna går och ibland får man spännande meddelanden ;P

Den här veckan har gått sjukt fort!!!
 
I måndags följde jag med Kajsa till stan när hon skulle köpa vagn, en Bugabo donkey! den hade lite skavanker så vi fick ner den 800kr i pris samt fick en åkpåse på köpet, så det kändes bra.
Kajsa bjöd både på middag på "Chili" innan själva vagnaffären och sen en glass på vägen hem.
 
Innan jag åkte med henne till stan vid 15.00 tiden så var jag upp till Klövsjö och hämtade en vagn hos Theresa som jag hjälpt Hanne och Benny att köpa av henne, en jättefin Bugabo cameleon 107 limited edition.
 
Tisdagen kom och Theo som var sjuk skulle ju inte på dagis, det ville inte Towe heller så då blev alla tre hemma, samma sak igår och idag och i morgon är det fredag.
 
Härom kvällen satt Casper och gjorde armband av mina bumullsgarner, han ville att jag också skulle knyta armband till honom men jag valde att virka ett istället och det blev omtyckt, får se om jag får honom att virka egna någon gång...!?
 
Det har snöat ganska mycket i början på veckan och i tisdags var Göran ute och skottade och hade sällskap av Ninni som hade fullt sjå med att åka madrass.
Under förmiddagen hade jag bakat en massa bullar då det var fettisdag, dock hanns inte själva semlorna med att ätas samma dag utan bara några av de andra bullarna. Semlorna åt vi på onsdagen (igår) istället.
 
Göran och Towe lagade köttfärslimpa till middag igår och jag frågade om inte Casper kanske skulle göra en banankaka av de bananer som fanns kvar, köpte ju många förra veckan för Theos skull men då fick han ju blådor och kunde inte äta dem...
 
Banankaka bakades och den blev lyckad, idag efter skolan skulle de få fika den och eftersom det fanns ganska många semelbullar kvar och även vaniljkräm och grädde så frågade de om de inte kunde få en varsin semla också... bättre än att de ska ligga och bli torra ;P
Jag gjorde i ordning semlor av allt som blev kvar så jag och Göran har nyss smällt i oss fler! Men nu räcker det nog med semlor tills nästa år ;P
 
Casper tog Epan till skolan i morse, han var uppe i god tid och det lät som att epan stod inne i sovrummet och brummade när han startade den och lät den gå en stund innan han åkte :D.
Han stannar i Svenstavik över natten och sover över hos Fam Nilsson.
 
I morgon är det fredag igen men vi har inga speciella planer än så länge, efter helgen har barnen sportlov så då ska vi väl försöka komma iväg på någonting om vi får vara friska. 
Theo som fick blåsor nu sist är nog helt fri dem om några dagar skulle jag gissa.
 
Härom dagen fick jag ett meddelande på telefonen, ett meddelande som fick mig att hoppa och studsa med en massa pirr i magen och ett stort leende på läpparna!!! Ska bli spännande att se vart detta leder ;)
 
  
 
 
 
 
 
MUMS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus