Mini babyshower <3

En fredag varje månad så har vi morgonmöte på jobbet där vi går igenom månaden som varit både med siffror, statestik och annat, brukar var riktigt trevligt och mysigt.

Jag hade först bestämt att jag bara skulle jobba september ut men kände att jag nog vill jobba så länge som det går och då blev ju denna torsdag - lördag den första i oktober månad och på fredagen skulle vi ha möte som vanligt.

Linn frågade som hon ofta brukar när vi börjar samma tid om hon får åka med mig, då hämtar jag upp henne efter vägen, och idag var inget undantag. 

Jag hade även planerat att om jag åkte lite tidigare så skulle vi hinna gå förbi hos Frida och göra sällskap med henne och Kajsa upp till salongen, frågade Frida dagen innan och det tyckte hon var en bra ide.

Jag åkte hem som vanligt på torsdagen, såhär i efterhand så var det ganska många som dröjde sig kvar fastän de slutat men det är inte helt ovanligt.

På fredag morgon gick allt som planerat, vi gick från Frida bara 5 min innan vi började dock men det är ju inte lika noga med minutrarna om man ändå bara ska ha möte och vi hann i tid ändå. Fast jag tyckte det var lite konstigt att det fortfarande var släckt och låst och vi var de "Första" som kom till salongen... men tänte att alla kanske var lite i sista minuten pga möte...

Men OJ OJ OJ så fel jag hade!!! När jag kom in i personalrummet (som var tänt) var det första jag såg en balong i taket och sen ropade alla i kör "SURPRISE!!!" och jag stod bara och gapade. Det var massor av ballonger och serpentiner, så gott som alla mina underbara och arbetskamrater samt en jättefin tårta och present.

Jag har aldrig haft en babyshower i hela mitt liv och Frida ❤️ hade fått nys om detta och säjert föreslagit detta för de andra. Jag blev SÅÅÅ överaskad och glad så att ögonen tårades och jag visste inte vad jag skulle säga.

Nu kommer jag att sakna dem ännu mer när jag ska vara mammaledig <3

Extra skoj var det när de berättade att de trodde att jag skulle avslöja dem på torsdagen då de var kvar och när Kajsa kom in med fulla händerna med alla ballonger och annat som de skulle förbereda när jag gått och jag fortfarande var kvar, jag tyckte hon såg väldigt förvirrad ut när hon mötte mig men tittade inte ens vad hon hade i händerna.

Alltså jag hade ju funderat på om vi ev skulle ha lite extra fika på mötet eller så för att jag snart skulle sluta men jag hade det inte alls i huvudet denna morgon och hade aldrig kunnat tro att de skulle fixa så här fint för mig!!! Helt otroligt! Det är ju en himla tur att jag kan vara lite trög ibland och alltid tror det bästa om männsikor och inte tänker på att de har några hemligheter bakom min rygg ;P

Det blev extra skoj att jobba denna dag och när jag hade slutat och skulle bege mig till bilen så samlade jag ihop alla ballonger och tog med dem. En hade de dock antagligen knutut fast lite löst då den flög iväg men det gjorde ju inte så mycket, fast jag undrar just hur långt den han flyga innan den landade. Det var både vanliga ballonger och såna med helium i, tror förresten att de även fyllde de "vanliga" ballongerna med helium också men de hade ramlat ner från taket på morgonen.

När jag kom ner till bilen så föste jag in alla ballonger i baksätet där de så fint gjorde mig sällskap på vägen hem.

Stort supertack igen mina fina, underbara, fantastiska och nyfunna arbetskamrater, jag trivs verkligen att jobba med er, ni är BÄST!

Detta kommer jag aldrig att glömma <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus