Testar bäddsoffan igen...

Japp, ikväll har jag bäddat för oss i bäddsoffan, den som vi köpte för ändamålet att vi skulle sova där och barnen skulle ha ett extra rum att dela med varandra. Vi sov där ett bra tag men sen fick både jag men mest Göran så ont kroppen av att ligga där varje natt så vi kikade efter sängar på blocket och hittade ett par till bra pris som vi haft sen dess. Vi fick med andra ord ett sovrum igen och barnen fick trängas lite mer. 

Nu känns det trångt och dags för förändring igen så vi testar ännu en gång, skillnaden denna gång är att vi lägger till ännu en bäddmadrass, den som kom med sängen, den är 8 cm tjock och den vi köpte till soffan är 10 cm. 

Så nu hoppas vi att det är mer bekvämt och att det funkar bättre, om det gör det så får Hilma och Towe vår sovrum att dela på, de sover just nu tillsammans med de 4 minsta i lekrummet men behöver lite eget space där deras grejer får vara ifred. 

Om det sen kommer att funka i längden så finns ännu en tanke att bygga eller sätta in garderober efter ena väggen i lekrummet och flytta alla kläder dit istället för där vi har dem nu innanför badrummet. 
I rummet innanför badrummet ska vi i så fall sätta upp linor och ha till att hänga tvätt så vi slipper tvättställningarna i vardagsrummet. Ett element ska upp på väggen där inne i vilket fall, det vi köpte nytt till Casper rum när han bodde ute i lagårn. Har ju alltid varit så kallt i badrummet då det bara har ett ganska litet element och att golvet i "klädkammaren" inte är vidare bra isolerat. 

Fördelen med att sova i bäddsoffan är att det finns mer plats för ev extra nattgäster att sova med oss utan att vi behöver trängas som sillar i en ask och att man kanske kommer i säng i tid om kvällarna 😊. 
Bädda bort själva sängen kanske man inte gör exakt varje dag men när vi gör det så är det enkelt att lägga i överslagen på våningssängen som Hilma och Towe har, för i sängarna behöver de ändå inte vara i på dagtid. 
Jag tror vi har en plan, får se bara om och hur den kommer att funka. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus