Vecka 37 (36+0) och besök hos barnmorskan...

Jag skrev detta inlägg redan igår men tydligen så försvann det någonstan så jag skriver om det idag.
 
I alla fall så gick jag igår in i vecka 37 och har alltså gått hela 36 veckor och det är 27 dagar (26 idag) till beröknad födsel den 5/11 men jag tro att jag kommer att gå över och chansar på att den kanske kommer den 11/11...
 
Tog och putsade spegeln och tog en bild dagen till ära, har varit ganska dålig på att ta bilder på magen denna graviditet i jämförelse med de andra men några finns i alla fall.
 
 
Vid 10.00 (igår måndag) Idhade vi tid hos barnmorksna och svärmor var snäll och tog hand om de 5 hemmavarande barnen några timmar så bara jag och Göran kunde åka och därmed kunde Göran bara med i alla fall 1 gång under denna graviditet.
 
Vågen visade + 1kg knappt och magen hade växt 3 cm på 3 veckor, blodvärde och blodsocker låg bra och även blodtrycket, brukar ju inte vara några bekymmer.
Hjärtljuden på bebis låg på 145 slag/ min och den ligger fortfarande bed huvudet neråt men både högt och rörligt.
 
Vi pratade lite om önskemål inför förlossning och hur jag känner inför den, denna gång känner jag mig peppad och taggad.
 
Vi bokade in en ny tid om 2 veckor och den lär jag ju komma på och säkert ett besök efter det också innan bebis behagar titta ut, allt har sin tid och jag har inte bråttom, inte än i alla fall. Hoppas bara på att värkarna får komma igång ordentligt innan vattnet går denna gång.
 
Idag (tisdag) har jag monterat och gjort klart en sån stjärnformad kaninsnutte som jag började på för ett bra tag sen, hade nästan glömt bort den.
Men jag tror inte att den ska få bli till denna bebis, vill gärna göra en i gröna toner men vi får se vad jag hinner.
 
 
 
I övrigt har denna dag varit ganska lugn, skjutsade Casper till bussen i Åsarna som går 06.15 sen hem och göra frukost och väcka resten av skaran som skule till skolan och sist  hjälptes vi åt att göra klara de mindre för dagis och sen hann de med att lyssna på musik och dansa en stund innan det var dags att skjutsa iväg dem. Sen satt jag och halvsov i soffan med Louie före lunch och när han sov så fixade jag lite med tvätt och sen bara tog det helt lugnt.
 
Casper missade precis på minuten tidiga bussen från stan idag så han tog en annan som bara går till Svensta så när jag började med middagen, som blev pasta med tonfisksås så hämtade Göran Casper. Det är synd att det går så lite bussar till Rätan...
 
 
Casper kom hem ganska lagom tills att några skulle kolla och kolla på hans Epa, och nu är den såld. Nästa projekt blir att göra i ordning den andra som han köpte av en gammal klasskompis för bara någon vecka sen.
 
Barnen gjordes klara för sängen i bra tid så strax innan 19.00 kunde de krypa ner i sina sängar, Göran och Casper åkte för att spela lite bandy, första gången på över ett år så de var taggade. Jonna var snäll och satt och nattade barnen under tiden som jag vek rena handdukar och hängde annan tvätt, lade undan rena kläder osv, hon valde själv för egentligen hade jag tänkt be henne att vika tvätt. 
Meja och Melvin valde att gå i säng tidigt och få ha sina telefoner en stund, det händer inte ofta men de har inte haft dem på flera dagar nu så då fick de.
 
Nu lite fika och kanske kika lite tv innan det är dags att sova, sista lediga dagen i morgon innan 3 dagars jobb, kanske sista dagen på lördag eller så testar jag att jobba ännu en vecka, det får vi se hur det känns.
 
Puss å hej
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus