Den långa och fina påsken!!!

Vi har varit ute i varje dag, ute i solen och det fantastiska vädret, och så även på påskafton, då vi sen när vi kom in inte ens hade tid kvar att äta påskgodsiet på utan det var dags att sova i princip. 
Middagen denna dag hade vi ätit nere vid sjön borta vid Campingen tillsammans med svärmor, Patrik och Tony. Soppa som värmdes av elden, baguetter och korv, 

Söndag var också fin med strålande sol så ut och leka skulle vi, har bara hemma på gården, Göran och Casper hjälptes åt och försökte fixa opeln. 

Casper sålde Epan på eftermiddagen och köpte en skoter senare på kvällen. 

Måndag bestämde vi alla vi skulle ner till sjön igen och grilla korv, eller det var en sån stor burk med grillkorv som vi värmde brevid elden. Jag och svärmor var på affären innan och handlade lite sagt, korvbröd och fika. 
Barnen turades om att planen massa skoter precis som på lördagen. 
Vi hade bestämt att vi skulle träffas vid 14.30 och vi var ju som vanligt lite sen men det gjorde inte så mycket. 

Tidigare hade jag ägnat hela förmiddagen till att förbereda inför tisdagen, då det skulle vara dags för Jonna, Towe och Ninni att åka tåg till Sthlm och hälsa på moster Gittan. 
Jag skrev en lapp till Jonna och hon packade alla deras kläder och jag fixade fika. 
Jag fixade även fika till Meja som åkte lite tidigare till Norge, skulle egentligen åka på torsdag (i morgon) med farmor men en kompis till Benny skulle åka tidigare så hon fick plats och kunde åka med och hon blev överlycklig!
Kvällen avslutade vi med att duscha alla barn innan läggdags och det blev rätt mycket senare än vanligt men det visste vi ju med tanke på att vi var nere på sjön länge. 

Igår tisdag klev jag upp 06.15 och väckte de tre som skulle iväg, Minnah hade redan hunnit tutta. 
De åt frukost och packade innan vi gav oss iväg mot Järvsö där de skulle kliva på tåget. 

När jag sen kom hem berättade Göran att Lill-Babs hade dött tidigare den förmiddagen och det var så konstigt för jag tänkte lite extra mycket på henna när vi åkte in i Järvsö och jag såg bilen av henne som satt på en stor skylt. 
R.I.P Barbro 🌸😢💕

När tåget kom och flickorna hoppade på så hann vi bara vinka hej då innan tåget var påväg igen, tågvärdinna som vinkade iväg tåget skulle hjälpa dem till sina platser. 

När jag kom hem till byn igen så stannade jag på Tempo och köpte lite smörgåsar, när jag kom hem bredde jag dem och packade ihop lite så vi kunde gå ut när Meja blivit hämtar, lite mellis ute på sjön eftersom de ätit sen frukost. 
Jag köpte även 20 wienerbröd, när det är extrapris får man passa på och jag köpte dem ogräddade och frysta så vi kan göra i ordning dem när vi vill. 
Första omgången blev kvällsfika igår 💕

Vi gick in igen vid 16.00 och då åkte Göran och Casper "en liten sväng" med skotrarna tillsammans men Tony som kommit hem. 
Efter 2,5 timma var de hemma igen och Göran lagade någon typ av wok på kycklibgkebab till middag. Gott var det, alla åt och det blev helt slut. 

Idag är det onsdag och i morse klev vi upp tidigt! 06.00 klev jag upp och gjorde mig klar innan jag hjälpte barnen en efter en att klä sig. 
Casper som var en av de första jag väckte var långsammast och vi kom iväg 07.20 istället för 07.00 men vi hann ändå in till stan innan Göran började "jobba", de har alltid personalmöte på onsdagar mellan 09.00-12.00. 

Vi släppte av honom och sen åkte vi till donken och åt frukost, sen ner på stan och parkera bilen, en snabbvisit på salongen för att säga hej och sen gick vi på stan en sväng. Tyvärr så verkar det fina vädret vara slut nu, snö och blåst så det känns som -20 grader trots att det knappt är minus ens. 
Köpte byxor till Melvin och så lim och "floamkulor" så vi kan göra nytt och gosigt slime till nästa helg eller någon dag när alla är hemma igen. 

Det blev en sväng till på salongen för att kissa innan Göran kom från mötet och det var dags att åka till Djungelhuset!
Det var väldigt många där och efter 1,5 timma igen att ett bord med tillräckligt många platser blivit ledigt så frågade jag om vi kunde få låna ett av kalasrummen så vi kunde få i oss mat och det fick vi fin hjälp med. 
Maten tog ganska lång tid men de hade massor att göra eftersom det var sååå mycket folk. 
Men barnen hann leka av sig rejält och med lite mat i magen sitter vi nu på väg hemåt. 

Men innan vi åker ända hem så ville svärmor bjuda oss på middag, först var det tänkt att vi skulle äta hemma hos henne men hon ringde och frågade om pizzerian funkade lila bra 😅🙈. 

Paketet med alla underkläder som vi beställt har också kommit så det ska hämtas ut. 

Bilderna hamnar som vanligt i oordning 😅

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus