Helgen!

Ifredags packade vi ihop oss och gick till badet ganska direkt efter frukost, jag och Theo skyndade oss till affären för att köpa lite fika medan de andra packade ihop. 
Det kanske låter som att vi kom iväg ganska tidigt men frukost för oss nu på sommaren är ca 11,00 😂. Jag och Minnah hade hunnit promenader 1,5 timma också innan. 
Göran följde med Casper och Isak till stan då Casper hittat en bil på blocket som de ville ha. 
Vi var kvar kvar på badet i några timmar, moster Susanne som kommit upp till Jämtland på en liten minisemester var också med oss till badet. 
När vi sen gick hemåt så var jag bara hem med badkläderna och sen gick vi till svärmor och blev bjudna på glass. Middagen blev ett mycket sent kapitel denna dag. 

I går lördag hämtade vi Robert och barnen i Svenstavik, han har ju inget körkort än så han har lite svårt att ta sig dit han vill och när han vill. Vi hade kunnat hälsa på hos honom också men det är större här (även om det är litet) så det blev smidigast, roligt att barnen leker så bra tillsammans!
Tanken var att vi skulle skjutsa hem dem senare på kvällen men det blev så de stannade över natten och det gick ju över förväntan att få barnen att somna och de sov hela natten. 

Igår var det rätt fint väder så vi avslutade dagen med att åka och bada. Idag har det mest varit regn, eller i alla fall halva dagen, på eftermiddagen blev det varmare och mer sol så barnen har lekt massor just ute, och gärna i vattenpölarna 😅

Nu är de åter hemma och tills för 2 minuter sen trodde jag lugnet lagt sig men troligtvis behöver jag byte sängkläder i en säng... 
Klockan är efter midnatt och jag gick en promenad tidigare och sen har jag tränat lite lugnt, tog en dusch och satt här och väntade på att Göran och Casper ska spela klart så vi kan fika... Humöret sjönk en aning mem vi får väl se, något i magen behöver jag egentligen så så får det bli. 
Men först kolla en ev olycka i en säng. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus