Igår bad och idag finbesök...

Igår hann vi med en hel del, Göran jobbade och då brukar barnen vara ganska så hjälpsamma om vi ska hinna med att som idag gå och bada. 

Jag satte igång att baka bullar, gav barnen frukost och försökte få i mig själv frukost mitt i allt, jag har en tendens att vilja göra alla "måsten" på en och samma gång. 
Jag hängde tvätt och Meja fick ge Minnah gröt och snart var jag redo för en promenad medans Minnah skulle sova, jag tog med mig Louie också. 

Jonna skulle baka med Theo under tiden och när jag kom tillbaka var hon så gott som klar med ugnen, vilket innebar att jag kunde sätta igång att grädda alla 88 bullarna. 
Det var en väldigt varm dag även denna dag, som i princip alla dagar denna sommar så vi bestämde kycklingsallad till middag. För att spara lite tid så kom vi överens om att vi även skulle laga i ordning kycklingen innan vi gick till badet, när ändå ugnen var på osv. 

Vi kom iväg vid 15.00 tiden, lite senare än tänkt men nu var ju allt förberett förutom sallad och pasta som jag kunde fixa efter badet, på så vis kunde vi stanna längre. 

Vi lekte och hade skoj, Minnah sov och både jag och Casper var med och badade. Jag avslutande med att simma några längder, Jonna skröt om sina 32 längder och frågade lite uppkäftigt med glimten i ögat "hur många längder har du simmat idag då mamma?" Så jag simmade 40 längder bara för att reta henne 😜. 

Middagen blev ganska sen men innan vi gav oss iväg till badet så fick alla en varsin smörgås och ett ägg så vi höll oss mätta ganska länge. 
Vi åt middagen ute och vi hade sällskap av 4 getingar som älskade kycklingen! En försökte till och med flyga iväg med en bit som var lika stor som den själv!

Göran slutade vid 18.00 tiden, jag skjutsade Casper (eller han körde) så han kunde få sina däck omlagda av Patriks bror och när vi kom hem hade Jonna lagt de små och Göran hade kommit hem, Minnah hade vi med oss. 

Idag var Göran ledig och vi väntade besök men först åkte Göran och Caspet iväg för att besikta svarta volvon i Sveg och jag skutade alla golv här hemma innan jag tog med Theo på affären för att handla grejer till en tårta. Han fick jubibgen tårta i förrgår när han fyllde år utan vi sparade på den tills vi skulle få besök. 

Både tårtan hann bli klar och Pojkarna hann komma hem innan fastet Ewe med familj kom och vädret var fortfarande fint trots att det hade hotats med åska och ev lite regn. 

Det var väldigt trevlig och mysigt med besök, barnen lekte på fint och kusinerna verkade trivas mer än bra i varandras sällskap. 

Barnen fika de först och sen fortsatte de leka och cykla ute, några blev sminkade av Jonna och Meja och vi vuxna kunde också fika och hinna prata lite mer varandra, brukar kunna vara svårt ibland med så många barn omkring. 

Både Ewe och Niklas har semester nu så i helgen/veckan när Göran är ledig ska vi försöka ta oss iväg och hälsa på dem också. Sen så fick vi gärna släppa av några av barnen hemma hos dem för att leka om vi tex ska till stan och handla i framtiden och det var typ det enda barnen pratade om eftet att de åkte hem 😍

Köttbullar, potatis och sås blev det till middag, lite grönsaker med. Och sen lektes det en stun till innan det var dags att lägga de små. 
Jag tog en promenad innan det var dags för Minnah att sova. Jag försöker att gå minst 10000 steg om dagen och det krävs egentligen inte så mycket för att hinna få till det ☺️. Träning däremot är det lite svårare att få till och i denna härliga värme är tar det också emot lite för det är så lätt att man överanstränger sig och får lida av huvudvärk resten av dagen. 

Nu sover alla och jag ska snart ta mig något att äta, sparade lite jordgubbar som "inte fick plats" på tårtan 🙊

(null)
Lilly fastnade för faster direkt ❤️

(null)
Och dessa två famn varandra hur bra som helst. 

(null)
Förväntansfulla!

(null)
Det syns garanterat att dessa är släkt!

(null)
Kan du ta kort på mig och tårtan mamma? 😍

(null)
Riktigt somrig blev den

(null)
Jo, de är väldigt lika varandra dessa två, kusiner 😍 även Ninni. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus