Minnah 9 månader!

Idag blir hon 9 månader!
Hon väger ca 9 kg och har sista tiden börjat försöka krypa mer än att pla och bara sista dagarna har hon börjat ställa sig upp mot allt hon kan! Det är ju bra att utvecklingen går framåt men hon har än så länge inte nog balans och jag är så rädd att hon ska ramla rakt bakåt och slå huvudet 🙈. Hittills har hon gnällt när hon känt sig rädd och behöver hjälp men man får hålla ständig koll. 

Hon ammar alltid på morgonen när hon vaknar, äter gröt när vi äter frukost och sen ammar hon oftast innan hon ska sova och sen kanske hon äter en klämgröt med frukt under dagen. Middag får hon smaka med oss, hon avskyr barnmat, den smakar ju inget. Potatis med brunsås har hon testat och det tyckte hon om, likaså potatis med ugnskorv, den med sås till. Sen välling på kvällen och ammar efteråt men det skulle inte behövas egentligen men vi gör det för att det är mysigt, hon skulle lika gärna kunna somna med nappen. Däremellan får hon amma när hon vill eller behöver. 

Vi ska ju snart åka bort över en helg och då är tanken att Minnah också ska vara hemma som de andra barnen och det känns ju bra att hon börjat äta mer än tutte senaste månaden och att hon verkar gilla mat. Men jag vill inte sluta amma så bröstpumpen ska med och så hoppas jag att vi kan fortsätta när vi kommer hem igen 😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus