Äntligen snö!

Natten till igår kom det mer snö, det var några cm på macken i måndags när jag åkte på jobbet också men nu ör det mer och den ligger än så länge kvar 😍. Temperaturen har legat runt nollan men idag var det i alla fall -5 grader ute. 

Minnah har (pepper, peppar) börjat sova bättre på nätterna nu och det är ju bra för alla, hon tuttar dock fortfarande när hon vaknar på morgonkvisten.

Igår var det ju inte direkt kallt ute så vi eldade inte igår och det kändes i morse när jag skulle kliva upp, inte överdrivet kallt utan bara lite småkyligt. Jag satte igång gröten och när den kokade så passade jag på att elda. 

Towe har varit hemma två dagar från skolan redan pga ont och prickar i halsen, ingen direkt feber, hon är hemma idag också men får nog gå på skolan i morgon. Melvin däremot åkte dit igår kväll med en temp på 38,8 bara sådär och hade väldig frossa när han skulle lägga sig. 

Efter gårdagens middag tog jag en promenad till skolan, de hade tillkallat ett möte för att meddela att de fått pengar som de sökt av kommunen, pengar som ska gå till ett litet projekt på skolan som handlar om att förbättra miljön för både barnen och lärarna. Det som ingår är avslappningsövningar, olika verktyg för hur man ska tänka vid olika situationer och så ska de även få lära sig att andas på ett speciellt sätt för att återhämta sig och samla energi. De har redan börjat lite smått men kommer nu kunna ta in en extra resurs som är expert på detta! Toppen tycker jag!
Det var lite smått halt att gå men gång/cykelbanan var plogad i alla fall, vilket jag blev glad över. Så skönt med en promenad sådär på kvällen så jag gick en extra sväng upp till kyrkan och vände. 

Annars rullar allt på som vanligt alla rutiner flyter på. 

(null)

(null)
Just ja, jag vann dagens lucka på julkalendern på jobbet i måndags 😍. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus