6 km... hamburgerbröd och några timmar slime...

En slö morgon när vi alla bäddade ner oss i soffan efter frukost och kikade på film, jag slumrade till när Minnah tuttade men alla satt uppradade bakom så det var ingen risk att man inte märkte av om något hände. 

Sen lunch, rester till barnen och stekt ägg på macka till mamman och pappan. 

Louie hade 38,7 i temp, han skulle sova efter lunchen och Kajsa undrade om vi skulle ta en promenad. Igår var det som kallast (vad jag såg) -27 grader men idag var det vara -14 när baren gick till bussen och efter lunch bara -11. 
Jag tänkte att även om Louie har feber så kan han så sova i vagnen, bra med friskluft och så fick det bli. Göran fixade i ordning honom och jag Minnah, Kajsa hann hit innan vi var klara men det var ingen brådska sa hon men jag skyndade på och inom 10 min var vi ute. 

Vi gick till reningsverket och tillbaka, lämnade av Kajsa utanför hennes kvarter, hon hade ingen lust att gå längre då hennes ben var bortdomnade av kylan, bara tunna byxor på. Jag gick en sväng till jag, eller snarare fortsatte till andra sidan och tillbaka, tänkte in på affären men hade glömt plånboken så det blev senare. 
Härliga 6 km blev det i alla fall och det kompenserade gott och väl för att det inte blev någon promenad igår 😊. 

Barnen fick leka med sina slime nät jag gjorde hamburgerbröd och Minnah hon sov ganska länge till ute i vagnen, Louie vaknade en liten stund efter att jag "lämnat av" Kajsa men han mös på i vagnen och var inte alls "jobbig" som sist. 

Middagen blev rätt sen men det hade jag räknat med då jag började med bröden i senare laget. 
Åkte på affären och köpte tomater och sallad också, och så 4 chokladbiskvier och glass, har längtat efter båda ganska länge så det kan vara bra att det finns hemma 😜. Meja och Lilly följde med och Meja tyckte väl det var orättvist att jag inte köpte biskvier till alla så jag köpte en rulltårta till dem och det var hon böjd med. 

Efter sen middag duschades barn medan jag fixade köket, sen gav jag Louie en supp alvedon (39,1 i temp) och tänkte vara duktig att ge lite hostmedicin också, men den var tydligen så äcklig att han kräktes! Kräktes upp all välling som han ätit innan han lagt sig, han fick tag på den färdiga flaskan när ingen såg. 
Ja så deg blev en dusch för han då...

Nu sover alla barn, vår säng är renbäddad, jag nyduschad och mina fötter nysmorda, nu fattas bara lite kvällsfika innan det är dags att sova. 

Ska försöka göra ett inlägg om hur vi gjorde slime i morgon, någon undrade och jag delar gärna med mig, inte jag som hittat på men alla gör vi ju lite olika. Men vet ju inte vilket av alla "recept" man ska testa men sist blev det jättebra. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Mejas och min slime fick bli en stor 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus