Inte lätt när man är liten och sjuk...

Louie har alltid sovit bra i sin egen säng, bara ibland när han varit sjuk som han fått komma till oss. Nu är han sjuk och vaknade igår med feber precis när jag skulle lägga mig så då fick han somna brevid mig, nu vaknade han ikväll och ville komma upp. Även fastän klockan är sent så har jag inga planer på att lägga mig än, det är ju helg, så jag vill att han somnar om i sin säng men att jag kan sitta brevid... Han blir super arg ocj bara skriker och kastar napp, kudde och täcke på golvet. Först slog han mig och skrek, då gick jag, när jag kom tillbaka kastade han grejer som jag skrev ovan och efter några minuter med mig sittande brevid lugnade han sig... hoppas bara att han somnar om nu, vill inte att han ska börja sova med oss varje natt som Lilly gör, även om det är mysigt ibland. 

(null)
Lilly tidigare när hon tassade upp, lade sig i soffsängen direkt, nu ligger hon i vår säng...

Idag har jag varit glad, kanske för glad enligt vissa, tydligen jobbigt om jag är för sprallig för jag slutar inte när de ber mig... aldrig är det bra...

Frukost först och inte så sent sol det brukar bli på helgerna, sen en sväng på affären och insamlingen och sen hem för att göra slime med barnen! Jag bad Casper köpa med sig lim från stan och jag köpte raklödder och bodylotion igår på dollarstore, linsvätska hade vi redan sen förra gången då vi gjorde på ansiktsmask. 
Det var kladdigt och kletigt men så småningom blev det 9 härliga "slajmer", alla gjorde en varsin efter att jag testat göra en. 
Det är sjukt skoj med slime 😍

Sen blev det film med lite chips och ostkrokar, en kolaboll var också, vi hade tänkt göra chokladbollar men vi köpte delicatobollsr med kolasmak istället. 
Jag tuttade Minnah och sen passade jag på att lägga henne i vagnen och ta en promenad. Det blev en dryg timmas frisk promenad i -15 grader (kanske kallare ändå) och det var härligt bitgt åt kinderna och näsan. 

(null)
Filmtime!

Sen lagade vi middag, tunnbrödsrulle var beställt, pulvermos... fanns några potatisar hemma så jag gjorde mos av dem, det räckte till mig och Casper dom bara ville äta korv med mos. De andra gick ha pulvermoset för sig själva, vi köper alltid det för att ha hemma för det är ju godast med egengjord mos. 

När Jonna nattade barnen så dammsög jag, det var skönt att bli fri alla de små irriterande dammråttorna hör och var. Göran fick gå ut på bron och frysa lite, skaka filtar och fällar, skakade av lakanet sen de satt ocj pt chips i soffan (på bäddmadrassen) också. 
Minnah var nakenfis under tiden. 
Sist bäddade jag i ordning soffan med täcken och kuddar så det finns extra sängplatser även i natt, för det lär behövas, sen tycker barnen att det är mysigt att krypa ner där på morgnarna och på dagarna också. 

När jag sen nattade Minnah, tuttade henne tills hon somnade så lekte Meja, Hilma och Towe med sina slajm, Melvin spelade lite på Görans dator. 
Det var ju melodifestivalen ikväll men de får kika på den i morgon istället, för det lär ändå vara för kallt för att vara ute och leka...

Gjorde lite blöjaffärer ni ikväll också så ett paket ska skickas och snart ska jag beställa nya blöjor till Minnah, de andra har hon växt ur inom snar framtid. Sen eftet det kommer hon ju att kunna börja använda de som Louie har, ska börja lite smått redan nu, bara byta ut det större inlägget till ett mindre i bambu tänker jag. 

Nu verkar Louie snart ha somnat om ordentligt så jag ska tassa in i vardagsrummet till Casper, Jonna och Göran, hoppas de inte hunnit äta upp allt gott som de dukade fram precis när Louie vaknade 😅. 

Hoppas att det blir tid för att ta en promenad i morgon med, det är sååå skönt och jag blir så glad att jag faktiskt gör det. Lyssnar på ljudbok under tiden, en tig slut nu idag "Bakom stängda dörrar" heter den och den var bra men lite hemsk. Nu ska jag bara välja en ny, det är ju en djungel, finns hur många som helst! 
Kanske ni har tips på någon bok eller bokserie som jag inte får missa? Kommentera gärna 😍

(null)
När mamman väljer godis ❤️


Kommentarer
Postat av: Marie

Kan rekommendera "Min mormor hälsar och säger förlåt" av Fredrik Backman, om du inte redan har läst den! Annars har jag många andra boktips - hur många som helst! :)

Svar: Tack! Den ska jag kika efter 😊
Kim Meyer

2018-02-04 @ 17:08:57
Postat av: Anonym

Skriv gärna hur du gör slime😊vi har provat några ggr men inte lyckats få det nått bra. Beundrar dig att du orkar o hinner med allt. Supermamma. / Maria

Svar: Åh det ska jag göra, gör kanske ett eget inlägg om det, svårt att bestämma sig för vilket av alla ”recept” som man ska testa, finns ju mängder på youtube 🙈
Kim Meyer

2018-02-04 @ 21:47:44
Postat av: Anonym

Jättesnällt😊

2018-02-05 @ 18:46:00
Postat av: Emelie

Rosengädda, tror det är 4 böcker i den serien. Den är bra! 😊

Svar: Tack! Det ska jag kolla upp, just nu har jag börjat på en som är 13 timmar lång 🙈 hur tänkte jag där!? 😂
Kim Meyer

2018-02-05 @ 22:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus