Massor av snö!!!

Idag var det kyrkis igen som så gott som alla torsdagar. 
Det har snöat hela natten (snöar nu också) och det hade kommit ca 15 cm eller kanske mer 🤔. 
Göran skjutsade väldigt långsamma barn till skolan, de hade aldrig hunnit med bussen... sen stannade han ute ocj skottade, detta var innan 08.00 och vid 09.00 släppte jag ut påklädda dagisbarn så han kunde skjutsa dem. 

Jag fortsatte att gör klar mig själv, Minnah och Louie, Kajsa kom för att möta upp mig, det tog 15 (!!!) min för henne att gå hit och jag var såklart ändå inte klar...

Men så fort vi var klara gick vi ut, klockan var efter 09.30 då och Göran var fortfarande inte klar med skottningen och snövallarna är lika höga som gungställningen! Kommer det mycket mer snö nu så vet man ju inte vart man ska göra av den...
Såg en bild nyss från Sundsvall och där har det snöat mycket, mycket mer!!!

I alla fall så hade vi planerat att ta en extra promenad inna kyrkis men vi nöjde oss med att bara kämpa oss dit!
Kvartersvägarna var inte skottade och 315 var skottade för ett tag sen men det hade hunnit komma mer och vagnen gick himla trögt plus att det blåste en del. 

Tiden på kyrkis gick på något vis så sakta men det var ändå trevligt, vi gjorde ju hand och fotavtryck förra gången och idag fick vi se dem, dock hade leran börjat klibba massor... den har typ aldrig gjort det förut när jag gjort så jag ska försöka reda ut vad som blir tokigt, annars kommer jag aldrig kunna släppa det. 

När jag gick hem var stora vägen lite bättre men kvartersvägen var hemsk plus att det var uppför så jag trodde aldrig jag skulle komma fram!

När jag kom in på gården så var jag tvungen att ta några kort för att föreviga denna snö men det blir ju inte samma sak som att se det i verkligheten. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Gittans hus, där det inte blivit skottat på lääänge!

(null)
På vägen upp till vår infart...

(null)
Snöhögarna på skolgården har växt till det dubbla 😁

Nu är kvällen kommen, lugnet har lagt sig, Minnah sover och snuttar på mitt bröst och snart ska jag lägga ner henne och sen ska jag dricka glögg med Jonna. 

Gjorde Rocky road inför helgen när jag kom hem från dagishämtningen och jag tänkte vi kunde tjyvsmaka lite på den 😊

Kommentarer
Postat av: Gunilla Nilsson

Oj oj oj med snö. Här på västkusten har vi inte någon snö alls. Hade önskat att det kommit lite här också,det lyser upp lite.

Svar: Ja det är jättefint och ljust med en massa snö, men nu är det ju väldigt mycket! Har inte varit såhär mycket på 30 år säger mon morfar och många andra 😊
Kim Meyer

2018-02-02 @ 10:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus