Ont i baken!!!

En lite effektivare men ändå lugn morgon, hängde lite blöjor och slängde ihop lite tvätt. Plockade med lite av varje som ändå skulle göras och sen var det lunch. 

Efter lunchen klädde vi på oss och gick ut, Melvin var hemma idag också, kände att en extra dag för säkerhets skull är bra men friskluft kan han ju få lite av ändå. 
Jag och Melvin lastade släpvagnen med ved och Göran skottade snö, den delen framför garaget som han struntat i att skotta senaste veckan. 

Louie och Minnah sov gott i vagnen, Louie var rasande arg under påklädningen men var nöjd sen i vagnen. Louie sov för övrigt med Göran på soffsängen (bäddsoffan i vardagsrummet) i natt, han fick komma dit redan första gången han vaknade under kvällen för han var sååå arg. Lugnade sig och somnade om direkt. 

Kajsa kom förbi och vi tog en kortare promenad, bara till campingen och sen ett varv runt thunells. 
Jag var hemma lagom tills barnen skulle hämtas på dagis och då hade skolbarnen precis kommit hem. 
Meja och Melvin valde att gå in, Towe och Hilma stannade ute. 
Dagisbarnen stannade också ute och lekte en stund under tiden som jag assisterade Göran lite när han bytte grejer på forden, hämtade paket med grejer på macken när jag hämtade barnen. Så nu hoppas vi att den går som den ska, nu ska vi bara fixa bussen också. 

Pasta med skinksås fick det bli till middag idag och den åt vi redan vid 16.00, kors i taket!
Göran behövde testa forden och han sa att han kunde hämta Tony vid bussen i Åsarna istället för Susanne. 

Meja skulle med bussen till Svenstavik vid 17.40, hon ska ha prao med Momma i 2 dagar och ska sova där, Jonna med men hon fick dit direkt efter skolan. 
I alla fall så tog jag med mig Louie när vi med Owe åkte fram och lämnade Meja, han skulle absolut gå och kika på skotern sen innan vi gick in. Han verkligen ÄLSKAR skotern, han åkte en kort sväng på gården idag innan han skulle in. 

Jag har som rubriken lyder ont i baken! Jag åkte madrass med Lilly ner för stora snöhögen på skolan när jag hämtade på dagis, det var rakt ner och knöligt och det känns. Massor av snö lyckades jag spruta ner oss med också eftersom jag satte ner hälarna i farten. 

Alla barnen sover nu och de tre äldsta är inte hemma.
Ner och lägga i mer ved i pannan och sen försöka komma på en film vi kan se kanske, mysa ner oss i soffsängen och hoppas på att barnen sover gott helst hela natten, men det lär inte hända 🙈

(null)
Min lunch idag, fanns en kvar sen igår och jag älskar stekt lök!!!

(null)
Louie tror att man kan sitta på lillasyster, tyr det bara var benen 🙈 

(null)
Louie från igår kväll ❤️

(null)
❤️

(null)
Ska bara kolla på skotern och just då kommer pappan hem också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus