Ont i halsen...

Igår kände jag lite hur halsen var torr och började bli lite smått hes, idag var den värre men inte mer öm, lite torr rethosta och ingen feber... hoppas att det får över och jag slipper bli sjuk! 

Minnah är fortfarande snorig och det rosslar i bröstet, men ändå bättre idag och knappt någon feber. 

Kom i säng sent igår, Theo kom till mig vid 03.00 tiden, han somnade om. Louie vaknade vid 04.00 tiden och han fick komma till mig, somnade om (Pjuh), Minnah vaknade vid 05.00 och då satt Theo och kollade på tv... hon somnade om och Göran han klev upp runt 06.00, då var flera barn vakna... varför sover de inte på helgerna!? De ÄR ju trötta!

Efter frukosten lagade jag Mejas och Towes täckbyxor, tog fram symaskinen. Passade även på att sätta nya gummiband i benen på Lillys overall och så upptäckte jag en knapp som var lös på Theos. Dagispersonalen hade inte sagt något om den lösa knappen (som ska hålla gummibandet som ska sitta under skon) utan hade bara knutit en knut på gummibandet för att det inte skulle vara ivägen, tur jag kikade på den. 

Vid 12.00 började vi klä på oss för att gå ut. Jag och Jonna tog en promenad till affären, Minnah och Louie i vagnen, Louie som varit väldigt grinig somnade innan vi ens kommit ut. 

Gammelmoster Hjördis och Helena kom på besök, Hjördis kände sig lite långhårig och ville bli av med lite. Vi hann även med att dricka kaffe (bara hon, vi andra tog vatten 😊) och äta en bit av kakan som Jonna och Louie bakade igår. Barnen fikade ute, lekte lite till och sen ville de komma in. 

Minnah sov fortfarande i vagnen ute och eftersom Jonna kommit på idén med att äta fläskfilégryta med syltlök till middag så behöver jag gå till svärmor och låna lite grädde. Tog med mig Minnah och gick, passade på att gå en lite längre promenad på samma gång innan det var dags att laga middag. 

Göran och Casper har skruvat skoter hela dagen, reservdelsmotorerna som de köpt kom igår och nu går den ena skotern. Woho!!! Nu är det bara den andra som ska plockas ihop och sen förmodligen säljas för att finansiera reservdelarna. 

Barnen var förståeligt trötta efter en sen middag så det blev läggdags vid 19.00 som vanligt. Om de inte kan sova ut på helgmorgnarna så behöver de heller inte vara vaken sent tänker jag. Melvin och Meja fick vara vakna tills alla bidrag på Mello visats, resultatet får de se i morgon. Jonna är fortfarande vaken och jag ska hjälpa henne att dra ut en tand snart, får vi ike ut den så tar tandläkaren den på måndag. 

Lilly är vaken, jag sitter med henne nu. Jag hade nyss varit ner i källaren och lagt i mer ved i pannan och burit Minnah till sin säng när hon kom upp. 
Minnah och jag bäddade ner oss i soffsängen ikväll igen strax innan 20.00 tiden, bra nu när hon är sjuk att hon får snutta i sig så mycket som möjligt och det gör hon bäst när vi liggammar och hon får somna vid bröstet för hon fortsätter äta i sömnen. Jag bytte sida efter ca 1 timma, såg till att hon rapade emellan men hon vaknade inte för mycket utan fortsatte bara snutta på nästa bröst ❤️. 

Göran och Casper var på macken innan middagen och handlade lite gott, vet inte om jag är sugen eller inte men det visar sig, menndet verkar bli sent som vanligt... men det är ju helg så det gör inget, och Casper är ju äntligen hemma igen så de spelar lite. 

Om jag inte skrivit det förut så har ju Casper haft praktik 3 veckorn nu. Första veckan här i Rätan med Pelle som är vaktmästare, andra veckan i stan på Rörtjänst och tredje veckan i Brunflo, minns inte vad det hette men det var med inriktning på kyla. Han har bott borsta de två sista veckorna och på måndag är det skola igen som vanligt, bara i några veckor innan sportlov och sen några veckor till så är det påsklov och så ännu några veckor och sen är det hanne mig sommarlov!!! Tiden går för fort!!!

Lilly tröttnade när kissen kom till hennes säng, hon bad att få sova i vår säng så nu ska jag bara se till att hon somnar ordentligt, hon behöver sova, hon var varit jätteorolig och trött idag. 

(null)
Owe besiktades igår och nästan igenom prickfritt, grabbarna är såklart med och kikar 😍


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus