Svajig dag... vabruari...

Igår var en dag då både känslan och humöret åkte både upp och ner, inget verkade duga och ingen gjorde något mer än jag (kändes det som). 

Hilma ville bli hämtas från skolan innan lunch, precis innan för hon hade ont i magen, troligtvis för att hon var hungrig...
Meja kom inte ens iväg till skolan för att hon tjurade och var långsam och eftersom det var -16 grader ute så startade vi inte bilen för att skjutsa henne + att jag tänkte att hon kanske behövde vara hemma eftersom hon verkade trött och sliten. 
Melvin han snorar på och har varit hemma hela veckan. 
Lilly är också snorig och Theo lite med, Louie är rosslig och lite Minnah också (vet om grammatiken men det kändes skoj att skriva så). 
Så jag tror att så gott som alla kommer att åka dit, det är ju ändå vabruari nu...

(null)
Myste och tuttade Minnah på sängen, här är hon skrämmande lik Louie ❤️

Jonna fixade middag till barnen och Jag, Göran och Minnah åkte en sväng, behövde handla och hämta paket, hämtade upp Casper på samma gång som hade haft en superbra veckas praktik, han fick mycket beröm och det måste ju kännas toppen!

Jag hade ju inte hunnit/orkat/kommit iväg på någon promenad denna dag (igår) och jag trodde det var kört MEN Göran följde frivilligt med på en innan Minnah skulle sova och barnen ändå kikade på Talang 😊. Inte så långt men bättre än inget. Hade tänkt gå till Campingen nen gatubelysningen var släckt från kyrkan och bortåt och vi hade helt glömt reflex så vi gick tillbaka och tog en sväng runt Thunellskvarteret också. 

Vi hade inte ätit någon middag, fixade fika när jag nattat Minnah och mellanbarnen hade lagt sig, kikade på lite roliga klipp och så ringde Frida för att uppdatera mig lite om allt och inget. 

Innan jag lade mig vaknade för Lilly som hade feber, kollade temp innan hon lade sig och nu hävdar hon varmare. Hon bäddade ner sig under en filt i soffan. När jag borstade tänderna vaknade Louie, troligtvis också feber så han fick komma upp. 
Jag bäddade ner mig i sängen med Louie och Göran bäddade fram i soffan och lade sig där med Lilly. 

Morgonen har varit ganska lugn bortsett från att Theo har glömt hur man bara sitter stilla och myser... inte egentligen en lugn morgon men tacksam för att den inte varit hysterisk heller, några tillsägningar men inga utbrott. 

Jag känner mig rätt utvilad, det är kallt inne så jag eldar nu, har inte hunnit kolla hur kallt det är ute... men säkert -15 om inte kallare. 

(null)


Nu börja med frukost. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus