Träna nacken lite ibland...

Det blir inte superofta som Minnah ligger på magen och tränat nacken för om hon gör det innan hon äter så blir hon sur för att hon är hungrig och efter så kräks hon o h däremellan sover hon eller så kommer man inte på det just då.  Men hon är rätt stark ändå 😊

(null)

Igår gick jag en promenad på förmiddagen, kom iväg senare än jag tänkt så jag hörde inte av mig till Kajsa för Milan brukar sova tidigare... men när vi gick nedanför deras kvarter ringer telefonen och det är Kajsa 😊. Hon ska precis lägga Milan och undrar om hon får sällskapa och det får hon självklart, roligare med sällskap. Louie fick dock stanna hemma denna gång. 

Vi gick till skolan och tillbaka, en sväng till macken också, jag hade köpt grillkorv som vi åt till lunch när jag kom hem. 

Eget lunch, skickade jag ett mail och sen hann jag sitta i soffan och tutta Minnah och virka lite innan det var dags att hämta barn på dagis men det fick Göran görs istället eftersom jag lämnade dem 🤔 eller hur var det?

Göran lagade middag, köttfärssås och spaghetti och jag satt i sängen och sorterade och vek 2 maskiner med underkläder 😅. 

Efter middagen var det snart läggdags och sen lade sig lugnet igen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus