-26 grader svalt och en friserad hund...

I morse visade termometern -26 grader och under dagen sjönk det till -19 men nu tror jag att det är kallare igen. 

Eftersom Louie kom hem tidigare från farmor igår så frågade hon om han ville vara där en stund idag också efter att hon slutat jobbet vid 11.00 och det ville han. 
Det är lyx att få äta lunch utan att behöva göra något annat än just äta, även om det var rester sen gårdagen, lasagne. 

Hämtade barnen på dagis vid 14.00 då trotsade de kylan och var ute en stund och det är ju faktiskt riktigt skön luft ute när det är kallt. 
Jag släppte av dem henne och sen tog jag med mig sax och maskin och åkte iväg i någon timma för att hjälpa till och frisera en hund som fått riktigt toviga men nu i vinter. Det blir ju tovor så snabbt på långhåriga djur. 

När jag kom hem så ville Minnah, inte helt otippat, ha en ny blöja och äta och efter det lagade jag middag. Den blev ugnsfalu och potatis och det blev riktigt sent innan vi satte oss och åt för mitt i allt kom jag på idén att slänga ihop en kladdkaka och då kom Göran på att han skulle göra havrebollar med lakritssmak. 

Vi hjälptes åt att göra barnen klara för sängen, Melvin dukade av bordet under tiden och sen tog Göran köket när jag nattade. 
Barnen somnade rätt snabbt och jag har hunnit duscha. Meja har passat Minnah under tiden och nu äntligen ligger hon vid bröstet och snuttar. 

Sista ansträngningen blir att få de 3 sista barnen i säng, egentligen 4 då Jonna har en kompis med sig hem och Casper räknar jag inte då han sköter sig själv. 

Igår hann klockan bli 01.00 innan jag kom isäng och sen ställde jag klockan för att kliva upp och lägga i pannan en extra gång under natten för att hålla värmen kvar i huset, tog lång tid att få till riktig värme igår. 
Få se hur mycket klockan hinner bli ikväll innan huvudet landar på kudden 🤔. 

I morgon är det fredag igen och sen helg, veckorna går snabbt och snart är väl påsken här... 😊. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus