Bra start på veckan!

I morse blev det inte gröt till frukost, alla fick fil, det innebär att jag kan sova liiite längre och det går fortare att fixa frukost så jag satt med de små i soffan och mös ett bra tag efter att skolbarnen gått till bussen. 
Minnah vaknade någon gång runt 04.27 i morse och det kändes både varmt och trångt i vår säng så jag bäddade ner oss på soffan. 

När alla ätit frukost, lite senare än vanligt på en vardag, så bytte jag på Minnah och klädde på henne innan hon fick amma frukost, när hon var mätt så smet jag in i badrummet. Jag kände ett mycket starkt behov av att äntligen ta tag i att rensa bland mina kläder och framför allt rensa bort alla mammakläder, så idag blev det gjort! Något par mammatights fick stanna Sn stund till men annars så blev det väldigt luftigt bland kläderna och en hel stor papperskasse full med kläder. 

Till lunch åt vi pasta, brunsås och köttfärslimpa/kaka sen igår, jag frågade ifall Susanne hade lite över 🙈.
Efter lunch kläder jag på Louie och Minnah och gick ut i snön, det var bara några få minusgrader och lite lätt snöfall, skönt!
Jag fick först med mammakläderpåsen till Nelli som skulle kika igenom den och sen gick jag vidare mot crossbanan, jag kom tillbaka precis när skolbussen kom och släppte av Hilma och Meja, Melvin var hemma idag då han lät riktigt förkyld i morse, ingen feber men lite skrovlig i halsen, snorig och täppt. 

Jag släppte in Louie som vaknat och sen tig jag snösläden för att skotta undan lite snö vid infarten... sen blev det lite mer och lite mer, en timma senare kom jag in. 
Vi har inte varit så duktiga och skottat brevid huset denna vinter, brukar skotta så vi kan köra in släpvagnen mär vi fyller på ved, så nu skottade jag fram en kantig och ganska stor plätt. 

Minnah vaknade när jag skulle gå in så det var bara att ta med henne, klä av, byta blöja och sen ville hon äta. 
När hon var klar med sitt ätande var det ju ganska lagom tid att börja laga middag, stuvade makaroner och falukorv. 

Jonna var snöll och gjorde barnen klara för sängen efter maten, sen fick de kika på bompa en stund när vi stökade undan i köket. Städat oxh plockat leksaker hade barnen gjort innan middagen och Jonna eldade när hon kom hem från skolan, då vi lagade mat och höll ordning på Louie som är mer vild än tam. 

De minsta sover nu, Meja och Melvin ser tv, Jonna gör läxor, jag tuttar Minnah och Göran spelar med Tony som lånat en dator här då hans håller på att uppdatera spel tror jag det var. 

Caspers första dag på andra veckans praktik har varit bra, en sväng till Vemdalen och massa tvättmaskiner blan annat. 
Nu har han nyss ätit vegans hamburgare med Frida och självklart kikar de på Star Wars 😁. 

När Minnah har somnat ska jag nog duscha och sen kanske virka ett hjärta, tror jag klurat ut det perfekta mönstret men det återstår att se 😅

(null)

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus