En enhörning och massa hormoner...

Idag har jag varit väldigt lättirriterad och känt att jag haft nära till gråt, jag han själv känt att det inte är som en "vanlig dag med irritation". 
Stört mig på ljud och på att barnen frågar saker, det har känts som ett evigt tjat och som att det aldrig tar slut, att jag aldrig får en paus! Men jag tror att jag varit överkänslig och att barnen varit som vanligt inte jobbigare. Tanken slog mig nu ikväll att det kanske är för att jag börjat äta dessa piller? 🤔

Jag är ju van vid hormoner i kroppen, mina senaste 10 år har ju egentligen bestått av att antingen varit gravid eller ammat, förutom några månader efter att Louie slutat amma tills jag blev gravid med Minnah... men nu har jag ju ätit p-piller/minipiller i snart en vecka, undrar just om det kan påverka?

I alla fall så har jag försökt andats och faktiskt hållt mig från att bubbla över ordentligt och Göran har funnits där och gett mig massa stöttning och kärlek ❤️. 

Vad har vi gjort idag då? 🤔 
Ätit frukost, röjt undan, bakat chokladbollar (jag bakade), ammat, lagat middag, nattat barn och däremellan svarat på 1000 frågor, hjälpt lite här och var och försökt andas. Det var tänkt att barnen skulle få äta chokladbollar och ostbollar och se på film idag men det hanns lnte med så det får bli morgondagens "mellis"... lördag, söndag eller måndag spelar väl egentligen ingen roll bara det är en av dagarna och inte alla. 

När lugnet lagt sig och jag suttit och annat Minnah och somnat av och till i en timma (blir så trött när jag ammar!!!) så tog jag tummen ur och började montera ihop enhörningen som jag gjort till Minnahs tilltänkta barnvagnsmobil. Och efter ett antar suckar och efter att ha gjort om flera ggr så är den nu äntligen klar och jag är nöjd 😁

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag bara göra en kanin också, och sen har jag ett hjärta jag gjort tidigare som jag kanske ska använda men det visar sig, jag tar det lite allt eftersom så blir det nog bra till slut 😊. 

I morgon är det måndag och ny vecka, kliva upp tidigt och hinna med lite tvätt och annat stök är tanken men det blir vad det blir, ingen idé att planera för mycket 😅. 

Jo, idag har det förresten varit mycket varmare ute, bara -6 grader men då har det blåst rätt bra istället... igår kväll stek temperaturen lite för at sen sjunka till -19 igen och sen någon timma senare så var det -8... svajigt värre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus