En heldag i stan med arbetskamrater och sen storhandling...

Klockan ringde 05.15, Minnah gnydde lite då så jag tog henne till mig i vår säng så hon fick amma och sen klev jag upp ca 15 min senare. Jag klädde mig och packade i ordning lite innan jag väckte Casper, han klev upp, klädde sig och gick sen ut för att köra fram bilen.
Jag gjorde klar det sista ocj klädde på Minnah och sen sa vi hejdå och gick ut. Göran hade somnat på soffan och Ninni och Theo hade varit vakna sen innan 05.15...

Vi hämtade upp Tony och sen åkte vi mot stan, fick vända eftet en liten bit då jag glömt Görans Ica kort, gå inte att handla med easy shopper annars för mitt kort funkar inte, och varken jag eller Casper hade lust att handla "som vanligt" och packa upp alla varor på bandet 😅

När vi kom till stan så hämtade vi först upp Linn och sen körde Casper oss ner på stan och vi parkerade nere vid sjön. Vi gick tillsammans upp mot stan, jag och Linn stannade vid Frida och Casper fortsatte upp för att ta sig til skolan. 
När Frida öppnade dörren så hade jag ställt mig så hon inte såg mig genom kikhålet men jag var det första hon såg när hon öppnade. Jag hade inte talat om att jag skulle in eftersom det inte blev klart förrän sent kvällen innan, hon skrek rakt ut när hon såg mig 😊

Anna var redan där, vi drack lite te och Minnah ammade innan vi klädde oss och gick för att möts upp de andra innan vi gick till salongen för att överraska Kilay på hennes sista arbetsdag innan hon går på mammaledighet.  Hon blev glad och vi satt alla och fikade, pratade och hade mysigt i en timma innan de flesta började jobba klockan 10.00. 
Jag blev kvar på salongen tills Casper slutade skolan, då åkte vi och handlade. 

Tony var också med och vi samarbetade bra tyckte jag och handlingen gick ändå smidig och relativt snabbt mer tanke på mängden folk. 
Betalningen gick bra, gruvar mig alltid för avstämningen och sen var det bara att packa in i bilen, vi åkte Owe, alla 10 kassar fick precis plats!
Gjorde även ett snabbt stopp på Rusta innan vi åkte hemåt. 

Vi stannade i Svenstavik och plockade upp Robert som ska vara hos oss i helgen för att ta skoterkort. Egentligen skulle Göran hämta honom så att de fick med hans skoter direkt men eftersom klockan hunnit bli ganska mycket så jag tänkte att skotern kan de hämta senare för de ska egentligen inte ha den förrän på söndag då de ska köra upp. 

Sen när vi kom hem blev det full fart med att packa upp varor och natta barn. Hilma var snäll och packade upp allt bordet under tiden som jag satt med barnen. 

De stora satt uppe och kikade på Talang, Robert, Tony och Casper var på kursen mellan 18.30-21.00 och sen åkte de till Svenstavik och hämtade skoternn när de kom tillbaka fikade vi och sen lade jag mig. 

Under tiden de var borta så fixade jag lite med tvätt, eldade och gräddade baguetter i ugnen. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus