Helt omöjliga!!!

Vi vet ju att barnen nu har någon typ av utvecklingsfas, många samtidigt och man vet aldrig hur dagarna blir med utbrott, bråk och annat men idag vet jag inte vad som flugit i dem!!! De ör helt omöjliga och då pratar jag om dagisbarnen främst men även Towe som är ledig på fredagar (även måndagar). 
Jag tror mig veta vad det eventuellt kan vara och det är nog sena kvällar som är grejern, igår blev det extremt men även andra kvällar i veckan har sllt blivit förskjutet så vi tar nya tag till veckan och ska försöka begränsa så gott det går nu under helgen också. 

Ikväll är det säsongsstart för "Talang 2018" och det vill nog de flesta barn se men jag tror att Theo och neråt ska lägga sig tidigare, ev Ninni med, set beror lite på humör mm. Jag hade som förslag att vi skulle se det hela familjen, men vi får se hur det blir med den saken. 

Göran fick en liten sovmorgon idag, jag fixade upp skolbarnen och såg till att de kom och sen gav jag resten frukost och såg till att de borstat tänderna och klätt på sig. När det var klart och det var dags för Minnah att äta frukost så byttes vi av, Göran klev upp och jag bäddade ner mig och Minnah i sängen. 
Just pga de omöjliga barnen så blev det inte någon direkt lugn vila men jag han ligga där och halvsova i 1,5 timma i alla fall innan det var daga för Göran att åka till Svenstavik för möte klockan 11.00. 

Jag klev upp, Minnah fortsatte att sova, jag drog på mig morgonrocken, orkade inte klä på mig och så gick vi till köket. Barnen fick en varsin bit kladdkaka som jag bakade igår, jag vet, kanske inte bästa draget att trycka i dem socker men nu gjorde jag så. Sen plockade jag fram ritgrejer och så gjorde vi loppor, bara för att fördriva tiden och ja alla någorlunda stilla och lugna. 
Parallellt med detta så lagade jag en mycket enkel lunch i form av snabbmakaroner och ost enligt barnens önskemål. 

Svärmor ringde och sa att jag kunde skicka över två barn efter lunchen om jag ville så Towe och Lilly fick gå. Louie sover, Theo och Ninni har sina paddor och jag tuttar Minnah här i soffan, tvättmaskinen går, liksaså diskmaskinen och snart ska jag gå ner i källaren och elda. 

Till middag ska vi äta hamburgare med strips och bröt, saffrans bröden som jag gjorde till hamburgarna för nån vecka sen, blev tillräckligt många för att räcka till en middag till 😊
Göran blir kvar i Svenstavik tills Caspe kommer med bussen klockan 15.20 ca. 

Kommentarer
Postat av: Moffa

Kanske man kan hoppa det då det sänds och se det via Play senare... vet ju inte vilken kanal det är på, men är det 4:an så kan man ju se det den vägen och man kan väl koppla en bärbar till TV'n ganska enkelt eller om det finns någon app i TV'n, finns ju till telefoner, plattor och datorer så?! Bara en idé då!

Puss & Kram på er alla :D <3

Svar: Ja ofta går ju det mesta att se i efterhand och det är ju superbra!
Puss å kram ❤️
Kim Meyer

2018-01-12 @ 13:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus