Minnah 2 månader!

Tiden går fort och igår blev Minnah 2 månader, idag var vi på både BVC för vägning och mätning för Minnah och sen på MVC för besiktning av mamman.

Minnah hade ökat drygt 1200g på 4 veckor och vuxit knappt 3 cm oxh hon låg en bit över kurvan men när de är så små så gör det ju inte speciellt mycket. 
Hon kräktes först 2 ggr och sen kissade hon innan jag hann till handfatet men väl där så bajsade hon första gången för dagen, hon bajsar inte lika ofta nu, 1-2 ggr/dag ca
När vi ändå hade Louie med oss så passade vi på att väga och mäta honom med, han blir ju 2 år i slutet av månaden så det passade bra tycker jag. Han vägde 13,9 kg och var 88 cm lång, jag trodde han skulle ligga en bit över "normalkurvan" men han följde den precis. 

Minnah började le ordentligt dagarna innan jul och i samma veva så började hon även jollra mer och mer nyanseratbbt. 

Sen var det som sagt mammans tur på MVC, vikt, blodtrycket, prat om förlossningen, undersökning och sist men inte minst prat och val av preventivmedel. Jag ska inte säga helt 100% säkert men vi känner oss ganska klara nu 😊. 
Allt såg bra ut, jag hade iofs inte misstänkt annat men man vet ju aldrig. 
Nästa stopp blev apoteket och sen in en snabbis hos mamma som sprang hem från jobbet så vi kunde hämta lite grejer som Tina lämnat där. 

Jonna har varit med Momma på jobbet idag som jag skrev igår att hon skulle och det hade gått bra, dock missade hon bussen (hur vet ingen) så hon fick stanna och vänta på nästa buss. Det blev  alltså middag hos Momma och sen följde hon med henne till bussen för att se att hon kom med den ordentligt. 

Det var alltså första skoldagen efter lovet idag och även första dagen på förskolan för de mindre, tror faktiskt att alla längtade tillbaka nu. 
Det kommer att bli lite lugnare med bara Minnah och Louie hemma när de andra är på skola och dagis, idag märktes det inte så väl eftersom vi var i Svenstavik. I morgon däremot kommer vi få lite lugn och ro några timmar, alldeles lagom med en paus för att sen välkomna hela gänget hem igen. 

Vi skulle ju få hem den nya tvättmaskinen idag och vi hann få den innan 09.00 i morse men vi kopplade inte in den förrän vi kommit hem och hunnit äta lunch. Körde en tom maskin först ocj nu en första maskin med handdukar. 
Så nu efter en dryg vecka med engångsblöjor kör vi återigen igång med tygisarna som legat på hyllan så snällt och väntat. 

(null)

Sömnen är det som vanligt lite si och så med men inatt sov faktiskt Ninni hela natten i sin säng utan att vakna en enda gång. Lilly och Theo var upp en sväng istället men Minnah var av någon anledning vaken lääänge och anledningen till att jag kom isäng sent, men sen sov hon som oftast hela natten. 

Vet inte om jag nämnde det igår men Ninni och Theo var i köket och klättrade i skåpen för att ta fram en radiomejsel och batteri till Theos bil han köpte. Det slutade med att Louies "hoppdrake" blev punkterad med mejseln och jag blev inte så glad. Har tydligt informera dem om att jag ska veta vem som gjorde det och sen får de ta pengar från sina sparkonton och köpa en ny åt honom, lär nog vara svårt att laga tyvärr. 

(null)

Har varit vaken sen 05.15 i morse så ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig i tid, de små sover nu och snart ska Meja och Melvin också i säng och inte alltför långt efter ska äve Jonna i säng, Casper sköter sig själv nen blir det för sent brukar jag köra honom isäng också. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus