1 Juli och Meja fyller 11 år!!!

Meja tycker inte om tårta, hon visste inte om hon ville att jag skulle baka något, hon kom liksom inte på vad hon ville ha. Vi bestämde att mjukglass på badet fick bli födelsedagsfikat på hennes 11:e födelsedag!
Redan 11 år, snart är hon tonåring, jo 2 år kvar men det kommer ju som det alltid gör gå väldigt fort. 
Grattis älskade och finaste Meja på din dag ❤️
(null)
❤️❤️❤️

Vi passade ju såklart på att bada också, strålande sol och klarblå himmel utan några moln. 
Vi smorde med solskydd innan vi gick iväg, vi har tagit bilen de senaste gångerna vi varit iväg men jag orkade inte med allt onödigt tjafs om vem som ska sitta vart i bilen så då får de gå istället. 

(null)

Tog med egen bricka för att kunna bära alla glassarne ner till polområdet. Lite rolig form på glassarna, maskinen varförutan för kall och sen hann inte påfyllningen bli riktigt kall men smaken var det då inget fel på enligt barnen. 
Hade det varit jag som skulle ha en glass så skulle jag ärligt ha blivit besviken, formen på en mjukglass är ju speciell och ska vara på ett visst vis. Tur att jag tydligen uppfostrat barnen till att inte tycka det spelar någon som helst roll 😂. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Blev några bilder tagna i alla fall, den tog jag mig också ett dopp. 
Det var 5:e gången vi var och badade sen de öppnade i måndags och jag har badat en gång tidigare. Kallt men skönt, märks ändå att det är tempererat även om det inte direkt känns varmt att kliva i. 
Många fler besök kommer det nog att bli innan sommaren är slut. 

Nu sover snart de mindre barnen, Melvin är fortfarande uppe, Casper sköter sig själv och Meja har gått till farmor, hon ska åka till stan och födelsedagsshoppa i morgon och hon har längtat sååå mycket!
Jag ska natta Minnah och sen vänta på pappan som slutar jobba 20.00 men kanske skulle komma iväg lite tidigare. 
Tänkte hinna träna lite innan men vet inte om jag hinner. Sen ska jag avnjuta en hamburgare eller 2, har inte ätit middagen än, blir liksom ingen tid när det är sån här mat som ska serveras till alla barn och så hinner man inte njuta. 

I morgon är det måndag och en ny vecka, 3:e veckan på sommarlovet och det ska tydligen vara finväder flera dagar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus