1 Juni, lite regn, åska och halsont!

Inatt har det regnat och vid 12.30 tiden idag drog åskan över oss, någon liten snabb regnskur men annats 23 grader och sol, med enstaka moln hela dagen. 

Vi hoppade frukosten, skolbarnen pt så såklart, men sen åt vi en frunch vid 11.00 istället. 
Göran åkte sen i väg för att jobba. 

Louie sov en sväng inne och alla andra har bara tagit det lugnt hela långa dagen, lite plattor inne i soffan varvat med lite utelek om man har velat. 

Min hals har ömmat något i några dagar ni men inatt fick jag rejält ont och det har hållt i sig hela dagen... hoppas det går över igen att kag behöver bli sjuk först. 

Fiskpinnar och strips till middag, barnens val när jag frågade om de ville äta fiskpinnar och mos eller grillkorv med pommes. Vi får ta korv med mos en annan dag helt enkelt. Massor av gröna ärtor hade vi till också. 

Efter middag fick barnen leka, spela ett tag till, tänkte till 20.00 först men eftersom alla var så snälla och Theo, Lilly och Louie var ute i garaget med Casper så blev det ända till 21.00, men då var det bums i säng, borstat tänderna hade jag gjort på dem alla i omgångar innan. 

Göran slutade 20.00 och frågade tidigare idag om klippning direkt när han kom hem, varmt att vara "långhårig" när man jobbar. 
Han kom hem för en stund sen så nu är han nyklippt och nyduschad och alla barn utom Jonna och Casper har lagt sig. 

Jag nattade Minnah före alla andra idag, vid 20.00 och vi testade välling för andra gången, hade inga stora förhoppningar då hon inte ville ha sist men denna gången frack hon upp allt 😃. 
Samma med gröten tidigare idag, gjorde på 1 msk vatten bara mem hon åt allt utan att spotta ut. Känns som en lättnad att hon inte verkar vara så trög som de flesta andra när det gäller mat. Men jag kommer ändå att låta henne amma så länge som hon vill. 

Göran jobbar hela helgen så vi får klara oss själva, men det brukar gå bra. Har inga måsten och krav så vi får ta det lite som det kommer, en sak i taget. 

(null)
Den här tjurpuppan krånglar mest varje kväll nu när det är dags att sova. Inte bara på kvällen heller för den delen, det ska tjuras nästan jämt, på dagis med.., hoppas att det bara är någon fas 😅





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus