2 Juni och strålande sol med nordliga vindar...

Idag kom det varken åska eller regn, blöjorna torkade bra i sol oxh vind även om den sistnämnda var lite av det kalla slaget. 

Barnen har mest varit inne idag, när det är fina dagar så gott som varje dag så får man vara inne ibland för att orka med. 

Lördag betyder lördagsgodis och det är ju något se flesta barn längtat efter och jag tänkte att det var lika bra att få det avklarat efter helgfrukosten. Så en liten skål var med godis, några flaskor vatten, en fuktig lite handduk att torka kladdiga fingrar på och en film så var de nöjda en stund. Det var i samma veva dags för Minnah att sova och med lov av Jonna så tog jag henne i vagnen och gick en promenad under tiden som Jonna passade de andra. 

När jag kom hem igen tog jag något litet att äta och sen satte jag Louie i den andra vagnen och tog med honom, Towe, Ninni, Theo och Lilly till affären för att handla korvbröd till middagen, orkade inte skala potatis och göra mos i denna härliga värme 😊

Resten av dagen flöt på och efter middag packade vi in de som fick plats i bilen och åkte till Norsbron och badade, 3 barn cyklade. 
Ganska varmt i vattnet, för 2 dagar sen var det 25 grader i vattnet sa en tant här i byn. 
Barnen badade och sen var det dags att åka hem, städa ihop det sista och sen natta de små. 

När Minnah och de andra små somnat och de större satt uppe och lekte med slime så passade jag på att undersöka hur mina ben skulle klara en cykeltur... var ganska många år sen jag riktigt cyklade en längre bit. Sålde min cykel för några somrar sen då den mest stod, nu ångrar jag mig en aning. 
Det var Jonnas cykel jag lånade ikväll, höjde sadeln och så var det bara att trampa iväg men jag måste ju säga att 26" känns en liten aning för liten 🤔
Benen överlevde men jag kände verkligen av de stumma musklerna sen, ganska härligt ändå. Blev en sväng till Ljungabron och tillbaka, tog va 30 min. 

Efter det fick Melvin, Hilma och Towe krypa isäng och de tre äldsta fick sitta uppe med oss och fika och se film, dock gick både Jonna och Meja och lade sig ganska snart och jag kämpade med att hålla mig vaken hela filmen denna kväll... jag missade några små snuttar här och var på slutet bara. 

Nu sova, i morgon är det söndag och det ska nog kanske tvättas en del oxh swn förberedas inför den näst sista skolveckan innan sommarlov. 

(null)
Fin kväll!

(null)
Nästan alla badade

(null)
Meja var snäll och flätade Hilmas hår efter att vi borstat ur en massa onda tovor som blev efter att hon badat 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus