7 Juni, utvecklingssamtal, mammaträning och promenad med Louie

Göran jobbade igår men nu är han ledig ända till nästa onsdag innan han går på en vecka med mycket jobb. 

Lämnade barnen på dagis vid och hade utvecklingssamtal direkt, allt var bara bra, roligt att höra hur duktiga barnen är ❤️ även om se som alla andra så klart har sina inte så bra stunder. 

Sen hem, byta på Minnah och tutta henne, slängs i mig en banan och sen åka till Klövsjö för att äntligen testa på att vara med på mammaträning som började för någon vecka sen 😃, den startade 11.00 och jag hann precis dit. 
Det blev ett jobbigt pass men ändå så bra och så skönt, roligt att testa lite olika tekniker. 

Hem för att äta en ganska sen lunch, Casper var hemma från skolan, de skulle bara spela brännbollsturnering med andra klasser och om och när laget åker ut så fanns inget mer på schemat. Förstår om det kändes lite onödigt att åka då när det är så långt och tydligen så hade se varit klararedan vid 10.00 tiden. 

Göran hämtade barnen på dagis, tvätt behövde vikas, några av barnen offrade sig och hjälpte mig. Göran hjälpte Casper med datorn. 
Sen var det dags för Minnah att sova, på med ny blöja, fleeceoverallen, tutta och sen ner i vagnen. Jag passade på att gå och handla, hon somnade nästan innan vi kom av gården. 

Precis när jag kom hem fick jag sms om att jag hade ett paket att hämta på Tempo... 
Jag gick in med varorna, tog av mig jackan och klädde sen på Louie, han som varit trött och grinig hela dagen men vägrar sova, tänkte att han kanske skulle behöva en promenad. 
Satte honom i toddlerselen på ryggen och sen gick vi. Han pekade på varenda traktor eller maskin vi såg och han tyckte den uta för affären var finast och ville ta kort på den. 

(null)
Den fiiin!

Han fick välja väg hem och det blev såklart via farmor där han flirtade till sig några godisar innan vi  gick vidare hem för att laga mat. 

Panerade torskfiléer, potatis, gröna ärtor och remouladsås blev det. 

Barnen åt och sen dansade de framför musikvideor en stund innan tandborstning och läggdags. 

Snart är det läggdags även för mamman, sötsuget gör sig påmint...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus