8 Juni och Minnah 7 månader!

Idag är det 7 månader sen Minnah kom till oss, tiden går som vanligt snabbt!

(null)

Vi var på bvc i måndags och då vägde hon 7440g och var 68,5 cm lång. 
Det var 5 månaders läkarkontrollen och vaccinationen som gjorde, den har blivit förskjuten pga hennes förkylningar sista tiden, alla har varit sjuka till och från men nu verkar det som att det börjar ge med sig. 

Hon började få smaka lite mat, gröt och välling för några veckor sen, kanske 3 och till en början verkade det inte alla lovande med något av det hon fick men sista veckan har det lossnat ordentligt! Hon dricker 120ml välling på kvällen och sen ammar  hon. Gröt och pure (majs och potatis som jag köpt) har jag gett när jag kommit på och det passat, så inte exakt varje dag men hon äter utan att spotta ut och hon gapar efter mer. Det ända som hon inte riktigt gillar än är fruktpure, men det kanske kommer kan jag tänka mig. 
I morgon ska jag koka lite potatis och morot till henne så får vi se vad hon tycker. Majs och annat smått har hon fått smaka när vi äter. 

(null)

Hon ligger mer och mer på golvet och leker nu men det är fortfarande svårt att få Theo, Lilly och Louie (mest) att låta henne vara. 
Läkaren tyckte att hon var duktig och rörlig, han kunde utan problem bocka av det mesta som de kontrollerar vid 8 månader och det kändes skönt, jag har ju varit lite rädd att hon ska ha blivit understimulerad. 
De tyckte att det var väldigt gulligt att hon vinkade till dem och sen är hon väldigt duktig på att klappa händer och det gör hon ofta dagligen sen några veckor tillbaka. 

Jag satt och funderade härom dagen på om jag fortfarande känner mig färdig med bebisar 🤔!? Och jo jag tror det, även om det på ett vis känns lite sorgligt. 

Vad har vi haft för oss idag då? 

Jo! Äntligen lite fint väder och värme igen, även om det blåste idag också så var det betydligt mindre. 

Långpromenad på förmiddagen, hem och äta lunch och sen har vi varit ute testen av dagen, Towe, Ninni och Lilly har varit inne och lekt en del när vi andra var ute. 

(null)

Jonna lovade igår att hon skulle fixa middag samt röja undan i köket efter den och det höll hon ❤️. Tacos stod på matlistan och tacos blev det. 

Fick en så fin och lite försenad morsdagpresent idag av Jonna när hon kom från skolan! En ostbricka med tillhörande osthyvel och smörkniv som hon gjort på slöjden!

(null)

(null)

Härom dagen fick jag och Minnah en fin tygpåse som Meja gjort på sin slöjd ❤️
De är så duktiga och fina! 

(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus