Filmkväll...

Göran var och handlade lite gott innan han åkte hen från stan idag, det var lösviktsgodis för 39kr/kg på Ica Maxi!

Theo, Lilly och Louie fick äta lite och kika på film direkt när han kom hem, resten skulle få vara vakna ikväll och ha filmkväll. 

När middagen, köttsoppa med klimp, var intagen, borstades tänder och sen hann det bli en liten stund framför Bolibompa innan läggdags. Under tiden de kikade på barnprogram så myste Minnah med pappan, så härligt att se henne bär hon känner igen oss och ler och bara vill gosa in sig ❤️

När de tre + Minnah somnat så dukade vi fram och trängde ihop oss 9 st i soffan och såg "Jumanji", den nya varianten. Dessvärre så tog tröttheten ut sin rätt och mamman satt och nickade till andra hälften av filmen och missade därmed massor, men den går ju att se igen 😂. 
Louie vaknads sent igår o h var svår att då att somna igen så både jag och Jonna var vakna sent, när vi väl lade oss så ville hon sova i vår säng, precis som sist när Göran jobbade natt så hon passade väl på, och det fanns ju plats. Lilly kommer ju till oss varje natt, trodde kanske att de skulle bli annat denna kväll men hon kom precis smygande. 

Nu ska jag sova, i morgon är det söndag, värsta dagen på hela veckan och Göran ska jobba, åker 09.00 i morgon morgon/förmiddag och kommer hem på måndag strax innan lunch. 

Skulle ha varit med Hilma, Towe och Ninni på gudstjänst vid 11.00 för de ska då dela ut barnens bibel till de som fyllt 6 år, Hilma och Towe har blivit missade tidigare. 

Sen ska alla skolbarn duscha men det sköter de näst intill själva så det ska nog gå bra. 

Hoppas Frida har det skoj i kväll och natt, födelsedagsfest med tema "Prinsessor och Enhörningar". Jag blev också bjuden men eftersom Minnah fortfarande är så pass liten och ammar fullt så hoppade jag över festen. 

Natti natt ❤️

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus