Inget mer kräk... peppar, peppar...

Igår var alla barn utom Casper hemma från skolan utifall att, men idag var bara de som kräkts hemma + Melvin som hade lite ont sen han slog minne igår när vi åkte skoter på sjön. 

Jag kan ju börja med att berätta om gårdagen. 
Jag skrev ju ett inlägg en stund inna 11.00... då hade jag precis vädrat ur huset. 
Barnen åt frukost sent så vi hoppade över lunch. 
Göran kom hem där vid 11.00 och då var det dags för Minnah att äta och sen sova, jag tänkte att hon skulle få sova ute. Jag la henne i vagnen och gick ut, hade bara tänkt gå en väldigt kort sväng såpass att hon somnade men det blev en promenad till Campingen, jätteskönt och friskt med minusgrader ocj strålande sol!
Jag kom tillbaka, hade tänkt att barnen skulle få ha en lugn dag inne och mysa men vid 13.00 så fick jag nog, alla verkade må bra och inget mer kräk, alla pt frukost utan problem så nu skulle alla ut!!! Om man ser att det finns för mycket energi och det kommer att spåra ut så måste man göra något pt det. 
Det blev såklart lite protester av någon men faktiskt minde än jag trott. De fick banan innan de klädde på sig och väl ute så lekte de hur bra som helst, åka madrass och pulka nerför de stora snöhögarna är ju jätteroligt!

Efter en stund ute så bestämde vi oss för att gå ner till sjön, åka lite skoter och åka madrass och snowracer efter skotern, det är ju superskoj!

Vi hade tagit med oss vatten att dricka men inget att äta, så Göran åkte iväg en sväng för att tanka trodde jag men han åkte till Tempo och köpte bragokex, wafers små vaniljrån och så en Tony’s chokladkaka med smak av havssalt och caramel, den var supergod!

Vi har ute sammanlagt 4 timmar innan vi gav oss, vi gick hem efter 3 timmar men så gott son alla stannade ute och lekte längre under tiden som jag och Jonna började med middagen, hemgjord potatismos, stekt falukorv och kokta grönsaker. 

Eftersom middagen blev supersent så blev nattningen också jättesen och faktiskt fanns en fördel för barnen var riktigt trötta och orkade knappt ens tjafsa något alls och ingen behövde sitta och "vakta" dem!

I morse väckte jag Göran 05.15, hans tyr att skjutsa pojkarna till bussen, jag gick och lade mig igen och innan de åkte så vaknade Minnah och Göran tog upp henne till mig så hon kunde äta och vi kunde sova vidare. 
När han kom hem igen så väckte han barnen som skulle till skolan och såg till att de kom iväg och jag fick med andra ord sovmorgon! Louie bäddade ner sig och kikade på en film också innan vi klev upp. När jag bytt på Minnah och klätt på mig så var klockan mitt emellan frukost och lunch så jag lagade köttbullar och makaroner. 

Minnah höll sig vaken till 11.00 när vi ätit klart och mär jag lagt henne så lade jag en trött Louie, innan vi tog tag i räkningarna. 

Det är alltid lite ångestladdat när räkningarna ska betalas och denna månade hade vi skatten på opeln och räkningen för vatten och avlop också så det var 5500kr mer än i vanliga fall, men det gick bra 🤗. 

Det har varit kyligare ute idag och barnen har lekt relativt bra inne så vi stannade inne. Hann med lite tvätt innan jag i god tid började med middagen så vi kunde sätta oss och äta före 17.00. Caspe och Jonna kom hem med samma buss 

Nu ligger barnen, sover inte än men förhoppningsvis snart och jag har hunnit duscha och bädda rent i sängen. 

Ska nog fika lite senare inna sängen, Casper ska på friluftsdag i morgon så han ska ändå fixa med matsäck så då kan jag passa på. 
(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus