Lååångfredagen...

...började med att jag fick lite sovmorgon och sen blev det sen frukost. 
Ute var det fint väder så vi bestämde oss för att gå ut och nästan alla barnen jublade!

Vi tog fram grillkorv och bröd ur frysen så att det skulle hinna tina tills det var dags att ära middag som vi tänkte äta ute, vilket barnen också älskar!

Jag kom ut sist av alla som alltid, fast inte alls så långt efter, kom på i sista stund att vi glömt hänga tvätten. 

Minnah hade redan somnat i vagnen men Louie som är lite mer svårsövd behövde en promenad så jag gick till kyrkan och tillbaka sen sov de gott båda två under carporten. 

Barnen lekte och Casper skruvade bil, Göran svetsade lite och förbereder för att laga klart bilen, en uppgift som han i efterhand hellre hade låtit någon verkstad göra åt honom. 

Solen värmde gott och det var svårt att inte njuta ute denna dag. 
Jag plockade fram en låda med godis som vi fick av mamma igår, vi var förbi där när vi kom från stan, hon hade inte köpt några påskägg men en hel del godis fick barnen. 

Göran grävde ur lite i snön brevid björken närmast bron och jag fixade en eld. 
I brist på grillpinnar så tog jag fram vår utomhusstekpanna och fixade en bra pinne som förlängning på handtaget, Ninni hittade perfekta pinnen. Sen blev det stekgrillad korv till middag. 

Alla åt och var nöjda och var nöjda och glada, återgick till lek så fort de ätit klart. 
Utemöblerna som stått i en snödriva länge skottades fram så vi hade någonstans att sitta och ett bord att ställa allt på. 

Påskkärringar, det fick barnen vara på dagis, för några år sen gick jag alltid runt i byn med barnen men senaste åren har det inte blivit av, både skönt och tråkigt på något vis. Dels vill inte de större barnen och dels så tar det ju ganska många timmar, godis får de ju i alla fall men det är ju en rolig grej för alla, speciellt de äldre, blir ju så glada av att se du utklädde och sminkade barnen 😊

Vi stannade ute ända till 18.30 ca då vi gick in och fikade lite kvällsfika och sen var det sängen, även om det blev ganska sent innan de väl kom i säng men å andra sidan så somnade de snabbare också. 

Sen kikade mamman, pappan, Jonna och Casper på film, endast Jonna som såg hela, Casper gav upp och mamman och pappan somnade 😂. 
Den när jag väl gick och lade mig hittade jag Ninni i vår säng då jag bar tillbaka henne och fick då sitta där inne en stund, då jag skrev förra inlägget...
Sen kikade jag på ett avsnitt av serien innan jag somnade. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus