Magsjuka...?

Igår kräktes ju Ninni, jag bäddade ner henne i soffan, sen kom Meja upp, kräktes i en bytta, bäddade ner sig och så kom även Towe upp och hon lyckades träffa toaletten 😅. 
Det blev ett himla spring, även Lilly kom upp men inte för att kräkas tack och lov, bäddade ner henne också i soffan för säkerhets skull. 

Jag satt uppe tills jag inte orkade hålla ögonen öppna längre och det hade än då länge inte inte blivit något mer. 
Jag gick inte och lade mig i sängen utan stannade i soffan jag också för att kunna hålla mer koll, obekvämt och hårt som attan men ibland får man stå ut. 

Vaknade efter 05.00 tiden någon gång, Minnah hade vaknat och nu kröp jag ner med henne i bor säng så hon fick tutta och vi kunde slumra en stund till. 

Jag valde att hålla alla barn utom Casper hemma idag, eftersom magsjukan (eller vad det nu är) slagit till så fort så vill jag hålla koll under dagen. 

Jag har hängt upp blöjorna jag tvättade i natt och sen tagit reda på den krokiga tvätten som jag bara rullade ihop och lade i en tvättkorg igår eftersom tvättmaskinen redan var upptagen. 

Frukost har vi ätit och alla åt med  god aptit. 
Nu ligger så gott som alla nerbäddade i soffan och kikar på tv och jag har vädrat ur huset och eldat efter att jag tagit reda på disken. 

Louie har sprungit nakenfis och bajsat på golvet, han är jätteduktig på att tala om, hade iofs varit bättre om han talar om innan men det kommer väl. 

Göran är på väg hem efter en jobbnatt och jag ska byta blöja på Minnah och tutta henne igen så hon får sova. 

Jag håller tummarna att det ev var lösgodiset som Göran köpte i lördags som hade baciller och att några hade känsligare magar än andra och att vi klarar oss nu, att detta var allt och att vi får vara friska över påsen och lovet. 

(null)
När jag klev upp i morse, Hilma och Theo hade också kommit och gästat soffan, Theo redan i natt och Hilma strax efter att jag lade mig med Minnah i vår säng. 

(null)
Theo och Lilly vädrade sig själva också, Louie var också ut på bron en sväng men tyckte det blev kallt om fötterna så han gick in igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus