Fars dag❤️

Eftersom jag inte började jobba förrän 12.00 idag så hann vi fira familjens pappa vid frukosten idag på självaste Fars dag!
Jag hade beställt en tröja med text och barnens namn och sen köpt en hög med trisslotter, en från varje barn och ett paket med en liten och en stor + choklad från mig. 
Det blev inga Miljoner i vinst på lotterna men några kronor i alla fall. 

(null)
Tack för att just du är pappa till våra mina/våra barn ❤️

Jag har som sagt jobbat idag, dag 4 av 5 så snart är jag ledig i alla fall 2 dagar. 
Jag tog med mig Towe till jobbet, de gillar att följa med och jag brukar försöka ta med någon/några o land på helgerna. 

När vi kom hem satt de fortfarande och pt middag så det var bara att hugga in, när alla var klara och gått från bordet så fixade jag undan all disk och allt stök från middagen. 

Minnah går mer och mer för varje dag och hon har sen någon vecks även börjat att klättra... här på tripp trapp stolen...

(null)


(null)


(null)

Alla barn förutom Jonna och Meja sover nu och de är påväg ut för att lägga sig, jag ska göra mig lite te och sen vet jag inte om jag ska försöka se något på tv:n eller inte. 

I morgon är som sagt sista jobbdagen innan 3 dagar ledigt och sen jobbar jag en dag och är ledig helgen, men då jobbar Göran de dagar jag är ledig istället. Hans semester är slut nu men han ska ju vara pappaledig hela december så dessa jobbveckor kommer att gå fort. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus