Skitsöndag...

Denna dag började bra men slutade sämre få energi och tålamod tog slut, men nu sover snart de minsta, inte Minnah. De större som bor uppe har också lagt sig. 

Jag ställde klockan för att väcka Görs. I morse, han somnade på soffan och eftersom jag ändå klev upp så tänkte jag att jag skulle överraska barnen med att kola riskgrynsgrör. Det tar ju några timmar att få igång gröten samt koka den, alla blev glada och av strax under 30 portioner helt finns det kanske 3 liter kvar. 

Duscha barn och byta sängkläder i några sv sängarna stod på dagens att göra, tänkte byta i alla sängar men då några av dem nyligen bytt så blev det bara hos 5 av barnen som det byttes. 
Duschningen hanns också med. 

Meja, Hilma och Towe fick gå över till Maria några timmar mitt på dagen för att fixa sina naglar med gelé, lyxigt värre!
När de kom hem så förberedde vi middagen, hemgjorda pizzor på tacobröd så alla får göra sina egna pizzor. 

Som sagt började dagen lugnt men allt eftersom timmarna gick så märktes tröttheten hos barnen och det har varit småtjafs, tjafs och bråk konstant, jag är rätt slut i huvudet nu. 
Hör att det bråkas på övervåningen i detta nu och Theo har precis somnat så det är väl bara att gå upp och ryta i att det räcker nu en gång för alla. 

Så, nu var det äntligen Minnahs tur att få lägga sig, jag känner mig halvt död. 
Så synd att man inte ska kunna ha en lugn helg, där jag låter alla få göra lite som de känner, inte så många måste för barnen utan helg helt enkelt... jag ska väl behöva tvinga ut dem och bära ved eller något kanske, vad det ni skulle hjälpa? 
Jag känner en så stor besvikelse i att jag gör allt för alla hör hemma och lite till, försöker överraska med det lilla extra men jag får sällan något tillbaka, bara gnäll och tjat om mer och annat... visst de är barn men om jag förklarar och om de tänker efter så vet de. 

Nog om det, lite har jag ändå hunnit få gjort under dagen, några maskiner tvätt och så har jag lagat 8 matlådor till Casper och Tony som jag ska ta till stan i morgon. 
Alla har som sagt duschat, ätit middag och nattats, lite mys med popcorn och chokladbollar hanns också med. 

Meja står nu i duschen, Göran är påväg hem och det ska bli spännande att se om han får tag i Jonna som ska åka med honom hem, varken hon eller Melvin svarar när vi ringer...

Det får räcka för idag. Bjuder på en bild som ser lite mysig ut i alla fall 😅

(null)
Pizzadags 😊

och så en till på den som alltid tar mest av min energi och vill mer än som är bra för henne... här var hon nog lättad över att ha något att göra, i alla fall en stund... sortera rena underkläder. 

(null)
Ninni sitter aldrig stilla och är aldrig tyst och vill vara med och hjälpa till även om det inte finns någonting alls över huvud taget att hjälpa till med!
Hon kommer bli något stort ❤️ en dag


Det känns så hemskt att jag sitter här och gnäller, så hemskt att vissa dagar är otroligt jobbiga och energikrävande, och som denna, en dag då det är något tjafs så något håll hela tiden!
Jag älskar ju ändå mina underbara ungar och jag har själv (tillsammans med pappan då) skaffat den och ångrar mig inte en sekund, men ibland suger de verkligen musten ur en. 
Och jo, man får faktiskt känna så, säga att det är jobbigt, lika väl om man har 2 barn eller 22... det finns inget skylla sig själv, eller att man satt sig i sin sits, alla har rätt att tycka att livet är lite jobbigt ibland ❤️ efter regn kommer solsken. 


Kommentarer
Postat av: Jennie Östman

Känner faktiskt lite som du ibland. Man gör allt för sin familj och de bara räknar med att man ska fortsätta så. Men som sagt så är det ju barn. Även om man kan tro att åtminstone 14 och 17-åringen borde förstå vad man faktiskt gör för dem och överraska en med att kanske bara plocka undan efter maten ibland.

2018-11-18 @ 22:27:55
URL: http://jenniebenni.blogg.se/
Postat av: Jennie Östman

Känner faktiskt lite som du ibland. Man gör allt för sin familj och de bara räknar med att man ska fortsätta så. Men som sagt så är det ju barn. Även om man kan tro att åtminstone 14 och 17-åringen borde förstå vad man faktiskt gör för dem och överraska en med att kanske bara plocka undan efter maten ibland.

2018-11-18 @ 22:27:57
URL: http://jenniebenni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus