Louies inskolning på förskolan...

Denna vecka var det dags, dags för Louie att få börja på dagis som vi fortfarande säger. 
Han hade sin första dag igår och då var jag där med honom 2 timmar, ingen direkt plan för om jag skulle gå ifrån eller inte men allt fungerade bra, i alla fall tills vi skulle hem. 
Som jag redan förutspått så skulle han bli arg över att behöva åka därifrån innan Theo och Lilly, trodde också att Lilly skulle bli ledsen eftersom hon suttit som ett plåster på mig ( i alla fall nära på) under timmarna jag var där men den biten funkade fint. Louie skrek och var förbannad ända tills vi kom hem och lite till. 

Idag skulle han få vara där 3 timmar så jag skulle hämta honom efter de ätit vid 12.00. 
Vi gick hemifrån i god tid för att vara där vid 09.00, ofta blir vi sen. 
Jag hade tänkt gå ganska omgående efter lämning då det gick så bra igår och eftersom jag inte kunde ta in Minnah då hon hade feber, men hon somnade snällt i vagnen ute på skolgården efter en stund och sov sig igenom skolbarnens rast 😅. 
Personalen frågade först om jag tänkte gå direkt och när jag svarade sa de att jag fick lov att stanna. Jag satte mig längs en vägg i lekrummet och observerade, lekte lite med några av barnen, däribland Lilly och Theo som inte ville vara med sin grupp som bestod av de lite äldre barnen. Louie lekte på med de mindre och jag fick förklara för Lilly och Theo att låta honom vara så han kan lära känna de andra, han känner ju redan er sa jag. 
Efter samlingen och påklädning fick jag lov att gå för att hinna komma tillbaka, var hemma ca 10.45 och då skulle jag hinna göra lunch till mig och Minnah, vi åt och bytte blöja samt att jag hann slänga in en maskin med tvätta innan det var dags att åka tillbaka till dagis. 
12.30 var vi hemma igen och då var Minnah så trött att det bara var att byta blöja och byxor ( han sprang i vattenpölarna på skolgården) Louie för att sen gå en promenad innan vi ändå skulle promenader tillbaka till dagis för att hämta Theo och Lilly, köpa mjölk på affären han vi också. 
Det är 2km enkel väg till förskolan så det blev några km idag och ändå tog jag ju bilen för att hämta Louie för jag hann inte gå. 

I morgon blir det lite mindre flängande förhoppningsvis för då ska Louie vara där samma tid som Lilly och Theo och jag ska säga hej då ganska direkt + att Göran åter är hemma så jag tror kanske till och med att han ska lämna dem. 

Vi blev kvar en stund på skolgården så barnen fick leka tillsammans med de skolbarn som slutat, de brukar oftast bli så på onsdagar, att vi inväntar bussen. 
Theo och Lilly åkte bussen hem med syskonen och de andra skolbarnen och jag gick med Minnah och Louie i vagnen. 

När vi kom hem satte jag igång att laga middag direkt, lasagne fick det blir och när den var i ugnen så vek jag undan en del tvätt som jag tvättade igår, mest sängkläder och handdukar. 

Göran som varit på planeringsdagar i Sundsvall med jobbet i 2 dagar var tillbaka i stan vid 17.00 och åkte då hem. Egentligen var det föräldramöte på Caspers skola men jag ringde till en av lärarna och undrade ifall det var något speciellt på mötet eller det vanliga. Inget utöver var planerat så Göran kinde med gott samvete skippa mötet och åka hem. 

Jonna har skrivit in sig för att läsa och konfirmera sig ikväll och fick skjuts med en annan mamma här i byn, hon kom precis hem men gjorde sig klar för sängen direkt och har nu sagt god natt och lagt sig. 

Middagen åt vi lite i senaste laget men lasagnen blir ju som godast när den får stå och sätta sig en stund efter den varit i ugnen. Alla tyckte den var godare ön vanligt! 
Jag fixade sen köket och disken i väntan på pappan i huset, tänkte att det inte var någon idé att natta innan då de inte skulle ha hunnit somna innan han kom hem ändå. 

Ja det får vara allt för idag 😊 bjuder på höst i bildformat nedan 😍

(null)
Påväg till dagis...

(null)
Promenad innan hämtning... magiskt väder!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tråkigt att du uppdaterar så sällan nu☹️

Svar: Jag vet, jag ska bli bättre men det blir lätt så nu när jag jobbar
Kim Meyer

2018-10-29 @ 19:53:57
Postat av: Anonym

Hej!
Saknar dina blogginlägg. Det är så mysigt o få följa dig/er. Hoppas ni har de bra. Mvh Maria

Svar: Jag ska försöka bättra mig 😊
Kim Meyer

2018-11-03 @ 08:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus