6 april och lördag...

Klockan stor ställd på 06.00 men jag fixk ligga kvar, denna helg är det Göran som jobbar, han åkte en stund efter 07.00 och då hade Minnah precis vaknat så vi myste ner oss lite extra under täcket. 

Några av barnen var vakan i vardagsrummet, de var relativt lugna och jag låg kvar i sängen till strax efter 08.00 då jag klev upp och gick ut i köket för att börja stöka med frukost och diskmaskinen. 

Har tagit det väldigt lugnt idag, hunnit en hel del men i lugn takt och en sak i taget. Tvättat 3 maskiner tvätt, handlat, gjort pizzasallad, tillverkat rischoklad till barnen som de ska få i morgon, bakat pizza, sorterat och lagt en hel del rensa kläder och blöjor på plats och ja det var nog det jag hunnit med av allt praktiskt. Sen har jag spelat kort med Casper och Isak samt myst lite med barnen. 

Nu ikväll har vi också spelat kort, efter att Göran kommit hem och ätit middags så åt vi godis och spelade kort istället för att se film. 

Hunden har varit ute och kissat en sista gång, tänderna är borstade och Göran har strax duschat klart och sen är det nog raka vägen i säng då han börjar tidigt i morgon med. 

(null)

(null)
Minnah gillar både pizza och pizzasallad 😍




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Det finns ett hus i Myrviken med 11 rum. Bra för en stor familj ju😀

Svar: Ja vi har sett det, finns också ett liknande i Krokom men det är lite mer ombyggt. Saknas dock ett rejält garage på till båda de husen. Tack för omtanken, vi får se vad framtiden utvisar 😊
Kimsan

2019-04-22 @ 23:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus