1 Februari... eller vabruari!?

Idag väntade jobb, eller inte bara idag utan 4 dagars jobb började idag. 

Det går ju massa magsjuka överallt nu och jag skulle inte bli förvånad om vi åker dit, hoppas vara vi vuxna slipper. 2 av barnen var oroliga i sina magar innan jag åkte och Ninni hade feber senare under dagen. 

Kom iväg i ganska bra tid, 08.10 ca, kände mig ganska pigg ändå trots att sömnen blivit störd hela natten, sånt man får stå ut med när man har små barn. 
Sanna frågade om jag kunde hämta upp henne, det är ju ändå efter vägen. 
Hade lite smått problem att parkera i garaget sen, sååå smala platser och man ska ju hålla sig inom markeringarna men efter att ha kört sakta fram och tillbaka etthundrasjuttioelva gånger och rattat hit och dit så stod jag på plats, Sanna tyckte det var väldigt festligt 😅😂. 

Kom till jobbet, svettig efter den raska promenaden och trapporna upp ur garaget, skönt att vädret är lite mildare också. 

Hade en färgkund, en som skulle ha slingor och resten av tiden fylldes upp av klippningar, hade en lycka på eftermiddagen men då försökte jag svara mer i telefonen och ta emot kunder i receptionen istället. 

Jonna åkte till stan efter skolan med tjejkompisarna, de skulle fira en av tjejerna som fyllde år idag med att äta på Eastern Palace, när de ätit klart och de flesta av dem tagit bussen mot Svenstavik kom Jonna och Cattis till salongen, de skulle åka med mig hem. 

Var klar med min sista kund 19.15, hon skulle ha en helt ny frisyr och hade en del tovor som behövde redas ut + att vi gjorde en kur under tiden som jag redda ut tovorna, lättare då och bra för håret. Resultatet blev fantastiskt och hon blev supernöjd! 

Sanna städade och jag gjorde kassan och dagsrapporter, besökte toaletten, klädde på mig och sen gick vi tillsammans alla 4 till bilen, skjutsade hem Sanna också då hon var snäll och hjälpte mig, eller vi hjälpte väl egentligen varandra 😍. 

Stannade i Svenstavik för att handla och för att Cattis skulle hämta lite grejer hemma då de kommit överens om att hon skulle följa med oss hem. 

Nu har jag nattat de små, stoppat blöjor och ätit middag, bara att bordta tänderna och lägga sig kvar. 😴

Natti natt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus